Жінку називають підлеглою експрезидента України Петра Порошенка. Йдеться про  співробітницю телеканалу «Прямий» Дашу Щасливу, яка приїхала на форум у Давос, де обговорювали грошову допомогу Україні. Щаслива засвітилася у наддорогому одязі з дорогими аксесуарами. Про це написав політичний експерт Валентин Гладких.

“Нещодавно завершився форум у Давосі, де зокрема обговорювалася грошова допомога Україні. Серед прохачів допомоги, судячи з фото, була і Даша Счастлівая – підлегла Петра Олексійовича. І вона шокувала Давос. Але не своїми виступами, а нарядом за 2 млн та «Брабусом», – пише Гладких.

Експерт зазначає, що надзвичайно дорогий одяг Даші Щасливої виглядав недоречно у форматі Давосу.

“Повний “фарш” – Давос, черевички Loro Piana, шарфик Луї Віттон, фото з «Брабусом», сумочка Ерме за 30 штук євро і пік муветона – соболина шуба за пятнашку баксів.  З таким луком на пару мільйонів гривень тьмяніє навіть її фото з Kulm Hotel, ніч в якому коштує 2000 євро.

Ну що можу сказати? Якщо почет Пʼятого Президента чимось і вразив європейців у Давосі, то хіба що своїм кітчем. Можуть собі дозволити”, – пише політичний оглядач.

За словами Гладких, такий коштовний одяг підлеглої Порошенка, яка свого часу також працювала на Медведчука, явно не вкладався у політику форуму із проханнями про грошову допомогу Україні.

“Третій рік війни. Україна просить у світу підтримки. Люди Порошенка усім своїм виглядом показують західним партнерам, наскільки їм «болить» за Україну. Правда, якби не Луї Віттон та Лоро Піано, їхні страждання виглядали б переконливіше”, – резюмує Гладких.