Однак після візиту високопоставлених дипломатів із російського консульства представникам групи було оголошено, що рішення про депортацію до Ізраїлю скасовано. Через це учасники групи відмовилися спілкуватися із російським консулом та відмовилися полишати в’язницю, аби не летіти до Росії.

Як повідомляється на офіційній сторінці гурту у Телеграм, музикантів та солістів “Бі-2”  утримують у міграційному центрі у загальній камері на 80 осіб.

Згодом стало відомо, що фронтмен гурту Ігор Бортник (Льова) вилетів до Ізраїлю, а решта учасників групи, як і раніше, перебувають у міграційній в’язниці, їм відмовили у раніше погодженому вильоті до Ізраїлю.

Раніше повідомлялося, що рішення про депортацію музикантів до Ізраїлю було скасовано під тиском російської влади. Зазначалося, що гурт переслідують з ініціативи генконсульства Росії у Таїланді.

Учасників “Бі-2” затримали 24 січня після концерту на Пхукеті. Вони мали неправильно оформлений дозвіл на роботу. Спочатку музикантів відправили до Бангкока, потім оштрафували на 85 доларів кожного та помістили до міграційного центру.