1. «Небезпечний IQOS». Невже він насправді такий вже небезпечний?

Philip Morris International — американська глобальна сигаретна і тютюнова компанія, яка продає свою продукцію в понад 180 країнах світу, найвідоміші марки: Marlboro, Parliament, Bond, Chesterfield, L&M, Next, HEETS (тютюнові стіки для електронної системи нагрівання тютюну IQOS).

ДОКТОР ОВСЯНЮК ЗАЯВЛЯЄ. Українська молодь ходить з привабливими, загадковими, гламурними електронними сигаретами, які чомусь повністю заборонені в США. Навіть в Євросоюзі заборонено використання додаткових ароматизаторів для куріння… Невже нас вважають за дурнів? Якщо це так корисно, тоді від чого курець очищає свій власний Айкос і хто потім очищає його забруднені легені та мізки? Олександр Григорович стверджує з повною відповідальністю, що саме тут психологічна залежність набагато сильніша, ніж при звичайному курінні. Крім того, нікотин — це ще й наркотична отрута. А вдихання аерозолю з підігрітим та розпареним тютюном — токсикоманія.

Що відбувається з людьми? Отруйними аерозолями знищують мух та комах, павуків і тарганів. А мудрі люди намагаються дихати лише чистим, свіжим, здоровим повітрям. Але додаткове змішування аерозольного нікотину з канцерогенними ароматизаторами — це вже занадто…

2. Деякі курці намагаються покінчити з залежністю поступово, але курять ще гір­ше. Це не проста звичка, а підступна наркологічна хвороба. Там де тонко — рветься в першу чергу. На жаль, дехто це усвідомлює занадто пізно.

3. Люди насичуються таблетками і жуйками з нікотином, але залежність не зникає. Звільняйтесь! Хто не може — Доктор допоможе.

4. Метод кодування може викликати стресовий невроз і призводить до зриву.

5. Деякі спеціалісти марно закликали пацієнтів не курити самостійно кілька днів! Але не кожному таке випробування під силу. Авторська методика «Свобода без коду» не потребує попереднього утримання від паління. Ми не прихильники тимчасових результатів — звільняємось комплексно, повністю та відразу: «Не палю – і не тягне!». Дуже важливий момент — укладання письмової угоди з гарантією. Коли Олександр
Григорович вітає колишнього курця з позбавленням від астми та бронхіту, то завжди попереджає: «Бережи себе, щоб потім не було раку легенів». Адже люди до нас звертаються, щоб не впасти, а піднятись.

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише в єдиному Центрі «Свобода без кода!»

КУРІННЯ. ОЖИРІННЯ. ЗАПОЙ. АЛКОГОЛІЗМ. ТОКСИКОМАНІЯ. ЛУДОМАНІЯ.

Попередній запис за номерами: (098)281-58-23; (073)281-58-23; (050)281-58-23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».