У 2023 році Вінницька птахофабрика сплатила понад 1,2 млрд грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів, з яких понад 399 млн грн спрямовано до місцевих бюджетів.

Загалом у 2023 році компанія МХП перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 6 млрд грн у вигляді податкових нарахувань, внесків і зборів, що на 31% більше у порів­нянні з минулим роком. За 2022 рік — понад 4,6 млрд грн податків.

Таким чином, МХП залишається лідером зі сплати податків у агросекторі.

«Від початку повномасштабного вторгнення компанія МХП бачить свою роль в підтримці продовольчої безпеки та економіки України. Сплата податків у повному обсязі, надання робочих місць, розвиток громад, підтримка тих, хто цього потребує найбільше — наші незмінні пріоритети. Підприємства МХП — надійний тил, на який завжди можна розраховувати», – прокоментував Олександр Зеленський, директор філії «Переробний комплекс Він­ницької птахофабрики».

Довідково:

МХП – міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, виробник якісних і смачних продуктів харчування, що покращують життя споживачів.

Працює у напрямах агро, виробництва продуктів харчування та ритейлу.

Разом зі стратегічним партнером — благодійним фондом «МХП-Громаді» — МХП реалізує соціальні проєкти, спрямовані на підтримку тих, хто цього потребує найбільше, розвиває громади, підтримує важливі мистецькі ініціативи, утверджуючи українську культуру.

Компанія розвиває програму «МХП Поруч» — на­дає індивідуальний супровід та комплексну підтримку військовим, ветеранам, їхнім родинам та тим, хто чекає близьких із фронту. Програма спрямована на співробітників компанії та жителів громад.