Як відомо, думки кардинально різняться. Ми вже друкували думки незадоволених. Сьогодні – в підтримку.

Немає більше сечі терпіти ці бавовни!

Останнім часом, складається враження, що ми самі себе швидше переможемо, ніж нас рашка. А рашка вже, просто, прийде і встановить свій прапор.

Жахливі висловлювання щодо конкурсу Євробачення! Люди, наче, одичаві.

Хочу нагадати, тим хто забув, 2022 рік переможна статуетка з Євробачення на благодійному аукціоні «пішла» за 900 тисяч $, а шапка Псюка за 11 мільйонів гривень! (всього за вартісь самої шапки –  провели цілий цьогорічний відбір, Карл!). А сам лозунг з головної сцени «Free AZOV!» дав просто неймовірного розголосу в світі!

Цього ж року з QR коду на трансляції ефіру вже зібрано фондом Притули 2,2 мільйони гривень.

Букмекери прогнозують Україні перемогу. Пісня учасників топ у багатьох країнах. А цим часом, самі українці, учасників змішують з лайном!! Меми, бодішеймінг, травля. 720 тисяч людей в дії, віддали свій голос в підтримку Альони Альони і Джері Хейл, майте повагу хочаб перед цими людьми!

Щодо відмов країн в участі. Румунія відмовилась, бо ще жодного разу не перемага в конкурсі Євробачення, Україна вже ТРИЧІ! Людьми, які не обізнані в цій темі, дуже легко маніпулювати. Багато хто цим користується.

І на останок! Перед встановленням російської тряпки, буде грати російська музика! Позаяк бажання і можливості творити її, вже нівкого не залишиться.

Завіса.

Паша Боровський