Минулої суботи у Вінниці, на перехресті вулиць Пирогова та Дачної, сталася ДТП.

Пасажирський автобус сполученням «Вінниця — Бохоники» зіткнувся з легковиком і врізався в електроопору… Кажуть, що того ранку була сильна ожеледиця і водій не впорався з керуванням. Удар пройшовся збоку дверей біля пасажирів. В результаті четверо людей отримали травми, одного госпіталізували. Решту після надання відповідної допомоги відпустили.

За попередньою інформацією, сталося дотичне зіткнення автобуса ПАЗ з автомобілем «Пежо-експерт». Їхали обоє в бік «Електромережі». Після удару автобус занесло у електроопору, – повідомили у Патрульній поліції Вінниці. – За фактом аварії відкрите кримінальне провадження. За таке правопорушення може загрожувати до трьох років обмеження волі. Встановлюються усі обставини та причини.

Нині ж користувачі соцмереж активно обговорюють ДТП. Більшість обурюється технічним станом автобуса та нарікає на водіїв.

– Автобус ПАЗ переобладнаний під газ, однозначно власник один і той же, що їздить і до інших ближніх сіл Вінницького району. Водії бувають під кайфом, такого два тижні тому піймали у Луці-Мелешківській, — каже наш читач Олег. — Окрім того, кермувальники грубіяни, пільговиків не беруть. Технічний стан тих автобусів нижче ніж задовільний, такі машини давно потрібно списувати, а маршрути передавати власникам з новішими автобусами. Саме через це і відбуваються аварії, страшно їздити на цих автобусах.

Віталіна Володимирова
Фото Олексія Бойка