Це ж кримінальна відповідальність!
Я навіть не буду витрачати час на аналіз емоцій які викликало, як не парадоксально інтерв’ю американського пропагандоса, який поїхав до найнебезпечнішого терориста світу, якому вручена підозра, брати інтерв‘ю.

Висновок – тут порушено багато морально-етичних норм журналістики.
Є і КРИМІНАЛЬНІ порушення:

1. Виправдовування фашизму
і Гітлера.
2. Розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

І маса наклепів та брехні без права на відповідь.

Та за наклеп в цивілізованому світі передбачена тільки матеріальна відповідальність. Тому раджу за образу честі і гідності кожному українцеві подати такий позов до американського журналіста. Думаю за ярлики нам нацистів будуть виграні мільйонні суми.

А ось за виправдовування гітлеризму і розпалювання міжнаціональної ворожнечі, законами США передбачена кримінальна відповідальність, як і в Україні та ЄС.

І не лише того, хто каже, а й того, хто це поширює.

Принаймні так мене навчали при стажуванні, як журналіста, в Гарварді.
Посольство, всі демократичні інститути світу, журналістські спілки, ви це витерпите?

Світ вже дозволив народитись і зміцнитись найнебезпечнішому терористу з ядерною кнопкою в руці, в церкву пустити сатану, в журналістиці не побачити пропаганди геноциду та рашизму.

То тепер вже американський журналіст їде до диктатора-злочинця, слухає його брехню з масою порушень права і поширює це в оплоті демократичного світу?

Люди, то що далі?
Карлсон, ти на якій криші живеш? І чи все в тебе з нею нормально?
І чого це мені згадалось подібне інтерв’ю Дюранті із диктатом Сталіним? Всі так зачитувалися. І тепер заявили, що 70 млн. переглянули. Тоді і Дюранті за це найпрестижнішу премію дали. Але потім виявилось, що він брехав і спотворював факти, бо продався, перебуваючи власкором США в СРСР. Підсів на морфій і оргії, діамантові подарунки із Ермітажу.

Карлсон, а ти на що підсів?

Нагадую, хто не в курсі: путін в інтерв’ю Карлсону заявив, що це Україна “почала війну в 2014 році”, а Росія була “змушена взяти Крим під свій захист, оскільки півострів був під загрозою”. За словами російського диктатора, у 2022 році РФ теж не починала війну, а “намагалася зупинити її”.

Путін також сказав, що Росія поки не досягла своїх цілей, серед яких він назвав “денацифікацію”.

Путін виклав в інтерв’ю Карлсону й інші тези російської пропаганди: про нібито “націоналізм і неонацизм” у сучасній Україні.

І ще:
«Поляки загралися і змусили Гітлера почати Другу світову війну саме з них. Чому почалася війна 1 вересня 1939 року саме з Польщі? Вона виявилася незговірливою. Гітлеру нічого не залишалося при реалізації його планів – почати саме з Польщі”.
Ну на яку це голову налазить?

Може Карлсона до Кім Чен Іна понесе, далі до лідера Хамасу, хусидів…

А не хотів Карлсон після трагедії 11 вересня взяти інтерв’ю у Бен Ладена?

Як член НСЖУ і міжнародної журналістської коаліції вимагаю реакції на цю неогебельсіаду!

На фото: біженці лише одного міста моєї України, через це чмо! Може краще почути їх? Щоб не стати наступними? Карлсон, кінцева точка змови диктаторів-терористів – знищили твою країну! З моєї тільки почали цей безумний шлях!

Тетяна Квасюк