Овен

У Овнів рік вибору, ухвалення непростих рішень та взяття на себе додаткових матеріальних зобов’язань. Овни можуть успішно просунутися по службі, у побудові власного бізнесу, може надійти пропозиція підвищення по роботі чи переходу на більш престижну посаду. Погоджуйтесь на вакансію, про яку ви мріяли, але думали, що недотягуєте. Вона принесе вам нові зв’язки і, як наслідок, легке розв’язання фінансових питань.

 Телець

Для Тельців рік Дракона обі­цяє стабільність, нові можливості для розвитку професійних навичок та підвищення рівня доходу. Це, без перебільшень, ваш щасливий рік, оскільки вам відкривається багато можливостей для особистого та професійного зростання. Жінки-Тельці будуть особливо привабливі для протилежної статі. Це ідеальний час для вибору собі пари. Тельці повинні навчитися прислухатися до оточуючих, бра­ти їх­ню думку до уваги. Так знайдете авторитет, завоюєте повагу.

Близнюки

Активний рік, наповнений новими знайомствами та можливостями, очікує на Близнюків. Він несе вам чимало перетворень, які дозволять відчути свою силу і здатність не просто опиратись проблемам, але й вирішувати їх. Впевнено просуватися вперед, використовуючи досвід та накопичені знання, — так звучатиме девіз Близнюків! Тим, хто хоче сколотити команду однодумців та отримати фінансову підтримку, у цьому напрямі пощастить. Сімейні справи, стосунки з близькими та діти — ось на що витрачатимуть увагу жінки-Близнюки.

Рак

Це рік стратегічних кроків до здійснення мрії Раків, особливо у сфері фінансів. Хоча шлях не завжди може бути гладким, знайте, що у вас є внутрішня сила і стійкість, щоб подолати будь-які перешкоди. Вірте в себе! Успіх у роботі та визнання суспільства не забаряться! Самотні Раки можуть влаштувати особисте життя, якщо стануть ініціативнішими у знайомствах. Почуття мають бути щирими, будьте уважнішими до тих, з ким спілкуєтеся. збирайте енергію, скиньте тягар печалі з плечей! Робота та самодисципліна — ось найкращі союзники цього року Дракона.

Лев

Левам варто очікувати великого сюрпризу, який розкриє незвідану сторону вашої особистості. На вас чекають нові можливості для самовираження та розвитку творчих талантів у рік Дракона. Ви відчуєте себе відкритими до нових викликів та охоче вийдете зі своєї зони комфорту. А це, своєю чергою, вплине на ваш загальний добробут. Весна додасть Левам впевненості у собі. Не соромтеся вчитися у будь-якому віці. Найголовніше – правильно розставити пріоритети і реально дивитися на речі. Із токсичним начальником варто попрощатися. Левам треба більше відпочивати, але не екстремально. Подивіться разом з коханою людиною на зірки та загадайте вголос бажання. Збудеться!

Діва

Зміни не завжди Дівам до вподоби. Однак рік Дракона принесе вам чимало нового — приготуйтесь до цього. Для Дів очікується період, коли варто зосередитися на вдосконаленні. Вкладайте зусилля у саморозвиток та збереження емоційного благополуччя. З вашим вродженим почуттям практичності та увагою до деталей ви зможете подолати будь-яку перешкоду. З точки зору кар’єри, 2024-й буде часом прогресу Дів. Чіткий план та завбачливість допоможуть отримати потрібний результат. До речі, як у роботі, так і любовних стосунках.

Терези

Настав час відкинути сумніви, ніщо не завадить Терезам досягти цілей! Зможете зібрати врожай від минулих праць та взятися за щось нове. Ви будете швидше звичайного ухвалювати рішення, що приведе до потрібного результату. У фінансах економія важлива! Заздалегідь продумайте всі ризики, врахуйте, що прибуток постійно балансуватиме з витратами. 2024-й стане для Терезів роком-вибором, який вплине на подальші 15 років життя. Акуратність, з якою ви ведете свої справи, дасть чудовий результат.

Скорпіон

Період нових починань Скорпіонів. Усі складнощі та проблеми залишилися позаду, життя заграло яскравими фарбами. Ви відчуєте це у робочій та матеріальній сфері. Це може бути часом для реалізації амбіцій та переосмислення особистих цілей. Для Скорпіонів настає час звільнитися від всіх страхів та тривог і взяти своє життя під контроль. Приготуйтеся до низки сюрпризів, які чекають на вас у найближчі місяці. Сповнюйтеся знаннями, досвідом. Емоційний стан потрібно тримати в рівновазі, щоб зберегти стосунки з людьми та своє здоров’я. Уникайте категоричності в діях.

 Стрілець

На Стрільців очікує рік, повний можливостей. Він може відкрити нові горизонти та дозволити розширити свій світогляд. Ви уже відчуваєте наближення колосальних змін. Стрільці готові почати шлях до здійснення мрії. Перед тим, як вдихнути в життя щось нове, потрібно забути про минулі невдачі. Відмінний період для неординарних проєктів, сміливих рішень та підвищеної ініціативності. Але за будь-яких обставин розраховуйте тільки на себе, на свою цілеспрямованість та мобільність. У зимові місяці до раціону вам необхідно додати якісне, свіже м’ясо. Рік Дракона – дуже сприятливий період для людей, народжених у рік Коня.

Козеріг

У Козерогів нові можливості та успіх у сфері професійного розвитку. Зелений Дракон допоможе досягнути поставлених цілей. Козероги від природи зібрані та відповідальні, а у 2024 році ці якості примножаться. Правда, у роботі не все влаштовуватиме, ймовірно, ви зміните професійну сферу. Але перед цим не завадить ще раз все ретельно проаналізувати. До деяких несподіваних подій ви морально готові, інші вас здивують. Не наламайте дров у взаєминах із начальством. Адже ваш агресивний характер може зіграти з вами злий жарт. І премію відберуть, і навіть звільнити можуть. Акцентуйтеся на стані здоров’я. Хочете зберегти сімейний союз — не з’ясовуйте стосунки!

Водолій

У рік Дракона багато Водоліїв увійдуть із величезним бажанням переробити купу справ, поміняти бізнес, професію, партнерів, машину та ін. Зірки на вашому боці, вони обіцяють значний прибуток і сприяють фінансовій свободі. Найвдалішими у зодіакальному гороскопі 2024 року для Водоліїв будуть серпень та листопад. Рік Дракона допоможе вам повністю розкрити свій потенціал і досягти всіх цілей, які ви поставили перед собою. Але буде багато змін, які спантеличать і вразять, хоча спочатку вони здадуться вам дрібними.

Риби

Постарайтеся не прогаяти шансів на успіх, які підкине вам доля у 2024-му.

Щедро діліться з близькими своїм теплом та енергією. І забудьте про образи та розбіжності, які лише плутають думки. Рибок зазвичай щиро любить партнер по шлюбу. І це почуття допоможе вам впевнено рухатися вперед. Вносьте різноманітність у своє життя та частіше влаштовуйте свята без причини. Нові романи на видимому горизонті в зодіакальному гороскопі року Дракона для Риб не проглядаються, тільки зародження стосунків. Займіться собою, саморозвитком. Будьте добрішими та щедрішими.