Це на 46 млн грн більше, ніж позаминулого року.

«Ми ведемо чесний бізнес, турбуємось про громади й добре розуміємо, що вчасно сплачені податки – підтримка фінансової стійкості сіл та міст, де ми господарюємо, а також обороноздатність держави, – зазначає Володимир Прокопчук, директор ПрАТ «Зернопродукт МХП».

– Головні принципи, якими керу­ється підприємство при веденні бізнесу – це прозоре господарювання, своєчасна сплата податків, відповідальність перед працівниками та пайовиками. Ми завжди були і залишаємося надійним партнером для громад».

Загалом у 2023 році підприємства компанії МХП сплатили 6 млрд грн податків та зборів. Ріст податкових відрахувань склав 31% у порівнянні з минулим роком. За 2022 рік компанія сплатила понад 4,6 млрд грн податків. За версією видання Forbes Україна, МХП у 2023 році знову стала найбільшим платником податків в аграрному секторі країни.

Володимир Прокопчук, директор ПрАТ «Зернопродукт МХП»

Компанія продовжує спрямовувати кошти в економіку та фінансову стійкість країни в умовах повномасштабного вторгнення. Разом зі стратегічним партнером — БФ «МХП – Громаді» реалізує соціальні проєкти, спрямовані на підтримку тих, хто цього потребує найбільше, розвиває громади, підтримує важливі мистецькі ініціативи, утверджуючи українську культуру.

Компанія розвиває програму «МХП Поруч» — надає індивідуальний супровід та комплексну підтримку військовим, ветеранам, їхнім родинам та тим, хто чекає близьких з фронту. Програма спрямована на співробітників компанії та жителів громад.