За словами президента Зеленського, є лише два варіанти кінця Путіна, і жоден з них не сподобається диктатору.

Які ж на його думку, можливі варіанти завершення “кар’єри” російського диктатора Володимира Путіна?

Як заявив Зеленський під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції, Путіна може завершити свою “кар’єру” вбивством (фізичним знищенням) або трибуналом.

“У Путіна тільки два можливих кінця – трибунал в Гаазі або бути вбитим одним з тих, хто зараз вбиває для нього”, – заявив Зеленський.

Президент України також прокоментував інформацію про смерть у колонії суворого режиму російського опозиціонера Навального. Він заявив, що після цього політичного вбивства “просто абсурдно сприймати Путіна як ймовірно легітимного голову російської держави”. Також Зеленський на Мюнхенській безпековій конференції заявив, що Україна руйнує міфи про Росію, в які раніше вірив весь світ.

Наприклад, Україна зруйнувала міфи про можливість РФ захопити будь-яку державу, адже українці довели, що можуть змусити РФ відступати.

Крім того, зруйновано міф, про те, що Україна – нереальна держава, який активно просуває РФ. Адже, зазначив Зеленський, це в Росії почався заколот, який призвів до міських боїв і пригожинського збройного маршу на Москву – а це типова ознака неспроможної держави.