Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Навчання проходитимуть щоп’ятниці та щосуботи на базі міського Туристичного хабу. Під час ознайомчої зустрічі напередодні оголосили імена 10 слухачів курсу амбасадорів (чотири з них – внутрішньо переміщені особи: та 12 учасників модулів «Гід. Базовий курс» та «Гід.Повний курс», розповіли їм детально про програму Школи, а учасники змогли мали змогу познайомитися між собою.

«Більшість із вас в результаті цього навчання зможуть розробити свій унікальний екскурсійний туристичний продукт. І хочу запевнити, що роботи вистачить усім. Це доводить результат минулого року, коли попит на екскурсії перевищував нашу пропозицію. Зараз у нас є вакантна посада екскурсовода. Тому найкращий випускник школи гідів, який захоче працювати на сталих умовах в команді “Офісу туризму Вінниці”, буде працевлаштований. Це те, що я можу гарантувати вже сьогодні», – сказала директорка «Офісу туризму Вінниці» Тетяна Маєвська.

Довідка:

Стратегічний проєкт «Школи гідів та амбасадорів Вінниці» є логічним продовженням попередніх освітніх заходів, що проводилися у місті з 2019 року, зокрема, «Школи вінницького гіда». Цьогорічний проєкт буде реалізовуватися у співпраці з Музеєм Вінниці, ВДПУ ім. М. Коцюбинського, ВТЕІ ДТЕУ, Київським національним університетом технологій та дизайну, Інститутом розвитку міст, Агенцією просторового розвитку, ДонНУ ім. Василя Стуса та іншими закладами. В навчанні братимуть участь як практики, так і початківці, віком від 18 років.