– Із 22 березня по 22 квітня у Вінниці діятиме благодійний інтернет-ярмарок «Зігрій їхнє життя теплом своїх долонь», – повідомила організатор – волонтер Лада Мазай. – Кошти від акції спрямуємо на допомогу Вінницькому притулку для тварин «Планета». У ярмарку можуть взяти участь як ті, хто мають щось запропонувати на продаж (вироби з дерева, кераміки, вишиті, плетені речі, картини; послуги: зачіски, манікюр, фотосесії, перевезення тощо), так і ті, хто хоче придбати ці товари. Просимо виявити сердечність, що гідна цивілізованої європейської нації, та організуватись, аби допомоги тваринам. Усіх, хто хоче взяти участь у акції, ми запрошуємо на сторінку загальнодоступної групи ярмарку у “Фейсбук”: https://www.facebook.com/groups/137670533729590/?pnref=story

Правила аукціону:

1. Автор виставляє фото свого виробу на сторінці благодійного ярмарку «Зігрій їхнє життя теплом своїх долонь» з коротким описом (розмір, матеріал, з якого виготовлений предмет і його ціна).

2. Купівля-продаж здійснюється за особистою домовленістю між продавцем товару чи послуги і покупцем у місці, зручному для переказу грошей на рахунок Вінницького притулку для тварин «Планета» (відділення ПриватБанку або термінал цього банку). Покупець переказує гроші на номер рахунку притулку і отримує товар.

3. Увесь процес передачі, а також чек про оплату фіксується на фото, яке потім репрезентують на сторінці ярмарку.

Детальніша інформація за телефонами: (063)115-61-35, (068)586-05-31 – організатор Лада Мазай. Про потреби Вінницького притулку для тварин «Планета» ви зможете дізнатись у директора Алли Шевченко: (097)688-29-19 та волонтера Алли Царенко (097)830 98 14.