До цього він очолював Немирівську місцеву прокуратуру. Народився Сергій Гайду на Черкащині у 1980 році, а трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у прокуратурі Погребищенського району Вінницької області. Згодом довелося йому попрацювати у прокуратурі Ленінського району Вінниці, прокуратурі м. Вінниці, в апараті прокуратури Вінницької області. До призначення на посаду керівника Немирівської місцевої прокуратури очолював Немирівську районну прокуратуру.

Сім’я нового прокурора досить відома у Вінниці. Дружина – Ганна Гайду – суддя Вінницького міського суду. А його тесть – легенда прокуратури області Володимир Василюк, котрий у радянські часи був генпрокурором Туркменістану і тепер отримує найвищу пенсію в області. Теща – Світлана Василюк очолює Департамент інформаційної діяльності та комунікацій громадськістю ОДА.

У декларації Сергія Гайду та його дружини – дві земельні ділянки у Вінниці, кожна з яких понад 800 кв. м.,у чоловіка у селі Лаврівка є земля – 800 кв. м. та квартира у Вінниці 75 кв. м.

У власності дружини. Ганна Гайду має частку у квартирі, яку вона ділить з мамою – 65 кв. м. А ще подружжя служителів Феміди вказало у декларації недобудований будинок та два автомобілі – Mitsubishi L300 1987 р.в. та Volkswagen Passat 2.0 2004 р. в. Згідно декларації минулого року прокурор Сергій Гайду заробив 407 074 грн., суддя Ганна Гайду – 212 533.

Ілона ВАЛЬТЕР