На фото: Улюблена книга путіна та його оточення. Подивіться, як виглядає карта Третьої імперії, про яку мріють у Кремлі

Побувавши задовго до війни від НСЖУ у Китаї, дізнались від тамтешніх журналістів важливу деталь – тоді  у військовій доктрині Китаю ворогом була визначена росія.

– Ну це ж очевидно, — переконували нас китайці. – Бо саме рф окупувала найбільше китайських територій, і Китай ставить за мету їх повернути.

Тому так здивувала раптова дружба напередодні війни рф з Україною Сі і путіна. Китайцям, яких 1 млрд 409 млн, вже не потрібні завойовані рф території? Ну що могло так розвернути цю країну? Які такі таємні домовленості?

Всі ж чули в той фатальний день початку війни, як китайська речниця радісно повідомляла, що Китай підтримує росію в «спецоперації».

І тут раптом я згадала ще одну розмову із російським князем, який по-своєму ненавидить путіна і мешкає у ЄС.

І його, на перший погляд, неймовірна теорія тоді стала такою реальною тепер. У чому її суть?

Останні роки путін і його оточення проводили інтенсивно таємні перемовини і досягли домовленостей, об’єднавши навколо себе всіх диктаторів світу, взявши перед кожним свої зобов’язання щодо початку Третьої світової війни. В ній, за задумом диктаторів, всі вони мають перемогти і поділити світ на 5 імперій. Якщо коротко, то план цей мав бути таким: за таємними домовленостями путін блискавично поглинає Україну і Білорусь. Ця війна і не розглядалась серйозно — просто подолання першої перепони «за три дні». А світова війна вже потім, коли з анексованих народів України і Білорусі путін сформує велику армію і за допомогою Китаю та п’ятої колони, по типу фіцоорбанів в середині ЄС завойовує Європу. Всю! Створює там вимріяну імперію — Третій Рим із столицею в Москві. За допомогу розраховується з Китаєм землями за Уралом. Але кінцева мета цієї змови — розподіл світу на п’ять імперій. Як вони мріяли досягати далі своєї мети?

Ірану рф обіцяє ядерну зброю. А він зобов’язується допомагати рф не лише зброєю. За допомогою відомих тергруп — Хамасу, Хесболи, інших – розпочинає війну у Ізраїлі, розхитує мусульманський світ. У цей час інший союзник-диктатор із КНДР Кім Чен Ин починає воювати з Південною Кореєю, Венесуела також розпочинає війну, в Африці — свої перевороти… І так починає палати весь світ вже під час Третьої світової.. Все для того, щоб втягнути США і ослабити, розсварити із союзниками і в кін­цевій меті завоювати. Створивши ще одну імперію — Америку, але одну з двох континентів, де правлять ті, що з півдня. Без США і Канади. Африка стає імперією-васалом цих основних імперій як сировинний придаток, як і Австралія…

Багато хто ще не зрозумів, що в кожну із країн ЄС та у США, великі країни світу, вже давно заслані спецвійська рф та інших диктаторів. Це так звана мережа агентів впливу, які вже проникли в політичне, державне, культурне життя цих країн. На це витрачаються шалені кошти — лише офіційно 11 млрд за той рік витратила рф на пропаганду. То уявіть собі — скільки на підкупи та фінансування проросійських сил. Якого рівня все це досягло — бачимо за по­діями із затримкою допомоги від США, в сусідній Польщі.

Бо за задумом цієї ймовірної змови фінальний етап полягає у тому, щоб серед ваговозів — чисельного населення Південної Америки, Китаю, Індії, Бразилії, Малайзії і т.п. — розіграти карту так званого золотого мільярда. Ця пропагандистська «штучка» вже запущена.

Тому глобальний Південь не поспішає приєднуватись до санкцій проти рф і багато хто зберігає «нейтралітет». Суть цієї змови — на планеті Земля мешкає 8 млрд населення. Але 7 мільярдів ніколи не будуть жити добре, бо у них той золотий мільярд (США, ЄС і інші демократичні країни) забрав всі ресурси. Тому треба його змести і у нього забрати все, щоб і інші мали. Забезпечити так звану рівність для всіх через страшну Третю світову війну, в якій ці диктатори мають намір здобути перемогу і в кінцевому результаті розділити світ на 5 імперій.

Як жаль, що країни ЄС, ті самі США не зрозуміли, що в таємній змові диктаторів, ключову скрипку в якій грає путін, не лише Україну планують завоювати, а й є чіткі плани і щодо них. І лише в Україні можна покласти край цим мріям диктаторів, вибити з голови ці ідеї Третього Риму — завоювання росією всієї Європи і створення 5-ти імперій на Землі.

— Та ну, це маячня, — допускаю і такий ваш висновок. Але чим більше заглиблюєшся в цю теорію, тим більше розумієш, що змова таки існує. А ви як думаєте?

Тетяна Редько