У 2017-му у Вінниці провели перший турнір із серії “Road to WWFC”. Вболівальників було море, у залі — аншлаг! Тому не дивно, що ідея прижилася, і “Road to WWFC” стала однією з основних спортивних подій року.

Наприкінці березня у місті над Бугом за підтримки голови Вінницької ОДА Валерія Коровія, Вінницької міської ради та багаточисельних партнерів відбудеться другий професійний міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств. Учасниками змагань стануть провідні бійці з різних регіонів України, Молдови, Чечні та Азербайджану.

– В рамках турніру відбудеться 12 рейтингових поєдинків у різних вагових категоріях. А також бій за пояс претендента “Road to WWFC” (у ваговій категорії до 84 кг). Він дає можливість спортсмену далі поборотися за титул чемпіона світу, – відкриває секрети Вадим Кудіяров, офіційний регіональний представник Міжнародної бійцівської ліги WWFC, депутат Вінницької міської ради.

Серед учасників другого професійного міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств буде кілька вінничан.

– Це чемпіони і призери чемпіонатів України з фрі-файту, ММА, годзюрю-карате, ушу-саньда тощо. Після першого турніру зі змішаних єдиноборств у Вінниці чимало наших провідних спортсменів вдало виступали на професійному рівні. В тому числі – і в системі турнірів WWFC, MMA Pro, PFU та інших престижних міжнародних організацій. Також у вінницьких бійців є чудові результати серед аматорів. Приміром, наші земляки нещодавно стали чемпіонами України з фрі-файту, – коментує Вадим Кудіяров.

Турнір “Road to WWFC” пройде у спорткомплексі «Нокаут» 31 березня. Початок – о 20.00. Прихильникам єдиноборств можна порадити придбати квитки заздалегідь. Адже кількість місць у глядацькому залі обмежена. До речі, 30 березня у ТРЦ «Скай-парк» відбудеться церемонія зважування всіх учасників турніру. Її зможуть відвідати всі охочі.