Подія трапилась 19-го березня, близько 15:30., – повідомив у Фейсбук керівник ПП Вінниці Редван Усеїнов. – Спілкуючись з 35-річним водієм, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. В чоловіка тремтіли руки, шкіра обличчя була блідою, а зіниці взагалі не реагували на світло. Тому патрульні запропонували йому проїхати до наркодиспансеру для проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння, однак водій відмовився.

Поліцейські почали складати на нього адмінматеріали за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння). В цей момент чоловік сів на заднє сидіння службового автомобіля та запропонував інспекторам вирішити питання за грошову винагороду.

Його попередили про кримінальну відповідальність, та це не зупинило водія «під кайфом». Він дістав гроші в розмірі 1000 гривень та залишив їх в салоні поліцейського авто. Патрульні одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Крім того, при поверхневій перевірці охоронці порядку виявили в чоловіка паперовий згорток з білою речовиною у формі таблетки, зовні схожою на наркотичну.

Слідчі дадуть правову оцінку діям правопорушника.