Цікаво, сама додумалась, чи оперативно порадили куратори з ФСБ?

Тільки подумати, людина яка мала в Україні мільйони і одного із найвпливовіших в районі чоловіків, вирішила покинути тут усе, навіть єдину доньку і виїхати до рф без копійки грошей?

Бо ж все її майно за статтями Кримінального кодексу підлягає конфіскації.

Вважаючи, що тема резонансна, ми одразу запитали думку про це земляків Світлани Сікорської, які її добре знають.

На їхню думку, в родини, скоріше всього, вже є квартира чи будинок і капітал у рф. Чи родичі їй це там придбають. Аби лише туди підозрювану у зраді переправити.

Бо ж тут їй світить тюрма. Навіть якщо не довічне, то 15 років, вважаючи вік завербованої ФСБ агентки, стануть для неї пожиттєвим вироком.

А так – давні високопоставлені друзі родини, тепер втікачі у рф, посприяють. Побачимо коли це станеться і на скількох військовополонених обміняють дружину екс-голови Гайсинської райради С.Сікорського.

 Нагадуємо, що повідомила пресслужба СБУ:

- Затримали дружину «ексрегіонала», яка вихваляла путіна та шпигувала для фсб на Вінниччині.

Служба безпеки затримала агентку фсб, яка збирала інформацію про Сили оборони у Вінницькій області та виправдовувала збройну агресію рф.

Фігуранткою виявилась дружина колишнього функціонера Партії регіонів, який до 2015 року очолював місцеву райраду.

За вказівкою російської спецслужби вона намагалась виявити аеродроми з бойовими літаками та гелікоптерами ЗСУ, а також з’ясувати наявність ППО поблизу авіаційних об’єктів.

Крім того зловмисниця цікавилась геолокаціями медзакладів, де лікуються українські захисники, та розвідувала маршрути руху військових ешелонів.

У разі отримання розвідувальної інформації, агресор планував використати її для підготовки ракетно-дронових ударів по регіону.

У результаті контрдиверсійних заходів співробітники СБУ своєчасно викрили російську агентку, а потім «покроково» задокументували її злочинну діяльність і затримали.

Як відомо, на обмін до рф вже попросився Тульчинський митрополит УПЦ(МП) Іонафан. Його суд першої інстанції засудив до 5 років тюрми за антиукраїнську діяльність.

Як стало відомо з наших джерел, за близького товариша Кіріла Україна попросила 100 наших військовополонених.

Скільки попросять за підозрювану у зраді Сікорську - побачимо.

Андрій Власенко