Дорогі друзі! Мир вам. Я звертаюсь до кожного, хто схильний до ожиріння.

Уважно подивіться на цю установку, а потім — на себе. Хвороба не стукає, а вповзає.

ТОВСТІ ЧОЛОВІКИ іноді вважають себе великими богатирями в боротьбі Сумо: «Здорової людини повинно бути багато!». Але в здоровій людині не повинно бути стільки НЕ здорового сала.

ЗАНАДТО ПОВНІ ЖІНКИ… — це велика душевна, естетична та фізична трагедія.  Важкі кілограми жиру — тяжкі неприємності й проблеми. «Насолода» від переїдання не лікує  душу, а лише посилює ДЕПРЕСІЮ.

Навіть в природі є лише одна тварина, яка набирає зайву вагу круглий рік. Це — свиня. Вона довго не живе. Кому потрібно таке життя? Усі інші тварини набирають жирове депо лише на зиму, коли не вистачає іншої їжі. Моя стаття — не тепленька солодка лекція, а жорстка установка на результат:

1. Не втрачайте віру! На жаль, деякі спеціалісти піару, без медичної освіти та результатів, замовляють власні рекламні оголошення «з гарантією». Де результат? Вони обі­цяють усім, що достатньо підрахувати калорії — і ви з легкістю зможете вживати будь-яку їжу. Але від рабства не звільняються поступово. Ахіллесова п’ята — це індивідуальна слабкість. Не кожен, хто випиває, потім хворіє на алкоголізм. І далеко не кожен, хто переїдає або вживає висококалорійну їжу, хворіє на ожиріння.

2. Вчимося на чужих помилках. Люди підривають здоров’я голодуваннямі знову повертаються до ожиріння. Хворі ненавидять дієту. Вони постійно підраховують калорії  та повчають інших, а потім впадають в депресію та знову набирають вагу. Навіть ліпосакція і хірургічна резекція шлунка  залишають відчуття нездорового голоду. Різкі фізичні навантаження також небезпечні. Стресовий метод кодування викликає невроз. Це небезпечний маятник. Будь-який тимчасовий «результат» приводить до падіння.

3. Головне — ліквідувати залежність саме від тих продуктів, які кожного разу знову затягують в ожиріння. Це метод «Свобода без  кода!». Корисну їжу можна вживати навіть без підрахунку калорій. І ви більше ніколи не повертаєтесь до ожиріння. Якщо ви вже відчули достатній поштовх, то звільняйтесь прямо зараз. Хто потребує більш серйозної допомоги — записуйтесь заздалегідь, бо індивідуальна робота потребує особливої підготовки. Пора забути про минуле і виконати з довірою рекомендації.

Попередній запис лише тут: 098 281 58 23; 073 281 58 23; 050 281 58 23.

Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!»

Овсянюк Олександр Григорович.