З документів зрозуміло, що Росія веде підготовку до світової війни, тому репресії та залякування всередині країни будуть лише сильнішими. Путін сильний в ухваленні тактичних рішень, але побудова стратегічних планів погано реалізовується.

Саме тому війна РФ проти України затягнулася і має серйозні санкційні наслідки для Росії. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів політолог і публіцист Аббас Галлямов (на фото).

“Довгострокові плани в путінській Росії — це окремий жанр. Путін майстер оперативної гри. Він дуже хороший тактик, але він дуже поганий стратег. Саме тому за підсумками правління, яке почалося за сприятливих умов, яке відбувалося в ситуації, коли він консолідував усі ресурси держави, він, зрештою, опинився в глухому куті”, — сказав він.

Галлямов зазначив, що навіть у питанні виборів, контролюючи всю систему, Путін побоюється будь-яких невдач і промахів і не може чітко спрогнозувати цей електоральний захід.

“Система настільки неефективна, що вона не може мобілізувати ті ресурси, які в державі є. Парадокс у тому, що, контролюючи всю систему, він не може опинитися в центрі порядку денного своєї власної виборчої кампанії. Так убого у нього все вибудувано”, — констатував він.