У встановленні рекорду задіяли студентів 1-3 курсів (загалом понад 1000 дітей) та 45 викладачів різних предметів. Від фізкультури до економічного обґрунтування господарських рішень. На кожному занятті йшлося про видатні досягнення українців у кожній сфері та було використано елемент гри.

“Я певна, що встановлений сьогодні рекорд – це важливо не тільки для нашого коледжу. Це успіх міста, Вінницької області і всієї України! Весь колектив студенти, адміністрація – готувався понад місяць. Відпрацьовували, відточували все до найменших дрібниць. Хоча для викладачів ВТФК елементи гри під час проведення занять – то не новина, але ми прагнули абсолютної злагодженості!” – наголосила директорка ВТФК Світлана Василюк.

Упродовж години за ходом занять спостерігала велика група незалежних експертів. До неї увійшли ректори трьох вінницьких університетів, керівники підрозділів міської ради та обласної військової адміністрації, наші партнери-роботодавці й колишні випускники, для яких коледж став першою сходинкою в успішній кар’єрі.