Ще з понеділка 19-го березня по Вінниці, а особливо в мікрорайоні Тяжилів йдуть розмови про напад у під’їзді багатоповерхівки бородатого маніяка на 11-річну дівчинку, яка йшла на урок музики. А з вівторка по соцмережах розлетівся фоторобот потенційного злочинця, який за чутками здійснив зґвалтування школярки в Тяжилові.
Водночас, обласна поліція поширила офіційну версію цього резонансного злочину:
– У соцмережах поширюють неймовірні чутки про маніяка у Вінниці. Поліцією зареєстрований факт розпусних дій невідомого чоловіка відносно 11-річної дитини, який мав місце 19 березня у м. Вінниці на вулиці М.Шимка., – зазначила керівник ЦГЗ Нацполіції Вінниччини Анна Олійник. – Поліцейські проводять увесь комплекс необхідних заходів для встановлення особи зловмисника та його затримання. Прохання не нагнітати паніку та не поширювати недостовірну інформацію, Бо особа, зображена на фотороботі, що оприлюднений в соцмережах, не має стосунку до цього злочину.
Вже відомо, що слідчі ретельно працювали в будинку та сусідніх багатоповерхівках на Тяжилові по вулиці Максима Шимка, опитали сусідів, мешканців, двірників та перевірили можливі відео із камер стеження…
Є народна версія, що підозрюваного вже, навіть, затримали…
Але чи був він серійним “збоченцем”, місцевим чи гастролером – досі жодної інформації!
Про розслідування шокуючої історії, що сталась 19 березня у Вінниці, читайте в «33-му каналі»…