Кожен день продовжує лунати повітряна три­вога. На цьому тиж­ні в ніч на 10 березня у межах Вінницької області протиповітряна оборона збила ворожі цілі. Уламки впали та спричинили пожежу на одному з об’єктів.

«Цієї ночі на Вінниччині внаслідок роботи ППО уламки пошкодили об’єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. Станом на 06:30 пожежу ліквідовано. Постраждалих немає», — йдеться у повідомленні голови ОВА Сергія Борзова.

У Калинівці зазначили, що інцидент стався на території їхньої громади.

«Внаслідок роботи ППО уламки пошкодили об’єкт інфраструктури, в результаті чого виникла пожежа. На місці події перебувають Калинівський міський голова та керівники відповідних служб. Ліквідовуються наслідки пожежі. Загрози для життя мешканців громади немає», — вказано у повідомленні Калинівської міської ради.

У звіті Повітряних сил ЗСУ зазначено, що 10 березня окупанти ударили чотирма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині і Донеччині та 39 «Sha­hed». У результаті бойової роботи збито 35 «шахе­дів» у ме­жах Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської, Черкаської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Він­ницької, Київської та Житомирської областей.

Через день, в ніч на 12 березня, рашисти вчергове атакували Україну 22-ма дронами. Наші ППО знищили 17. Працювала ППО на Вінниччині. У тому числі і у Калинівській громаді.

«12 березня на Вінниччині вибухотехніки поліції вилучили частини ворожого безпілотника. Залишки збитого дрона-камікадзе виявили у полі одного з районів області», — інформує відділ комунікації поліції Він­ницької області.

Ірина ЗОНОВА