Вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №3 завоювали срібну та бронзову нагороди на змаганнях у Білій Церкві.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Участь в чемпіонаті взяли 200 спортсменів із 20 команд, а саме: міста Києва, а також Київської, Кіровоградської, Одеської, Чернівецької, Донецької, Житомирської, Миколаївської, Дніпропетровської, Вінницької, Черкаської, Полтавської та Харківської областей. Підготували вінницьких спортсменів тренери-викладачі Володимир Липкань та Надія Коваленко.

Змагання розпочалися з І етапу індивідуальної гонки на час, який видався успішним для вінничан. Любава Погоріла виборола “срібло” у категорії молодших дівчат. А серед чоловіків Владислав Макаров фінішував шостим, а Ілля Ржепко – восьмим.

У другий день чемпіонату України були змагання у груповій гонці. Там серед юніорів Владислав Макаров здобув “бронзу”, а Ілля Ржепко посів п’яту сходинку.

“Змагання у Білій Церкві проходили попри холодні весняні умови та повітряні тривоги. Вони стали першими у сезоні, де нам вдалося вибороти медалі на чемпіонаті України для нашої Вінниччини! Дякуємо нашим воїнам ЗСУ за можливість насолоджуватися улюбленим видом спорту! Спорт об’єднує нас, надихає на нові досягнення і надає сил долати будь-які перешкоди”, – наголосила Надія Коваленко.