Дитину вбитої у Німеччині 27-річної українки знайшли живою. Немовля виявили правоохоронці міста Мангайм, що на землі Баден-Вюртемберг на південному заході країни. Про що повідомляє німецьке видання Bild.

Дівчинку знайшли у двох чоловіків, яких заарештували. Їх підозрюють у вбивстві українки у Хоккенхаймі.

У своїй заяві поліція повідомила, що дитину відправили до лікарні. Аналіз ДНК підтвердив, що це донька вбитої нещодавно громадянки України.

Правоохоронці зараз також намагаються розшукати 51-річну матір убитої.

Як ми уже повідомляли,14 березня у Німеччині знайшли мертвою 27-річну українку. За даними поліції, жінку раніше вважали зниклою безвісти. Тіло українки виявили на березі річки Рейн зі слідами насильства.

Наразі поліція розшукує 51-річну матір загиблої Марину Стеценко, яка може бути свідком загадкового злочину.

Раніше повідомлялося, що до пошуків дитини та її бабусі було залучено понад 60 співробітників правоохоронних органів, а також кінологів із собаками.

Це вже не перше вбивство українців у Німеччині. У лютому в Оберхаузені стався напад на українських баскетболістів молодіжної команди ART Giants Артема Козаченка та Володимира Єрмакова.

Єрмаков загинув того ж дня, а Козаченко помер у лікарні через кілька днів. Головним підозрюваним у вбивстві вважають 15-річного німця турецького походження Мерта М., якого заарештували.