Це особлива війна! Усі упирі сидять за одним таємним столом. Але на страшному суді вони отримають явну нагороду за кожну святу дитину , за кожну краплинку невинної крові. Небеса і пекло реальні, вічні та абсолютні. Господи, помилуй нас! 

ДОРОГІ ВІННИЧАНИ

Мир вам і вашому дому.  Я людина божа, а також чоловік і лікар з 30-річним стажем, нагороджений орденом Христа Спасителя. Не вважаю себе достойним, але мова не про мене. Війна — не лише зрив та рецидив після наркологічного лікування. Найвище одкровення саме для вас.  Вбивство, каліцтво та неволя стоять за кожною спиною. Ми, українці, не виїхали з країни, але постійно допомагаємо війську, намагаємось прославити Україну повернутими територіями і перемогами в усіх сферах життя. Але гірка правда в тому, що втрати все більші і більші. І не видно кінця і краю… Ми втрачаємо законні права людини, а хтось жартує та ще й посміхається: «Слуги народу глибоко стурбовані». Смерть, брехня, корупція — це лише видима частина айсберга. Ми опинилися між молотом і ковадлом. Не всі друзі виявились друзями, а ядерний «Путін» істерично озброюється до зубів. Відтепер для залякування Заходу він може повністю знищити всю Україну. Якщо ми почнемо проклинати ворогів, то буде лише гірше і нам і не допоможе Господь: «Не мстіться самі, улюблені, але дайте місце гніву Божому, бо написано: Мені помста належить, Я відплачу, говорить Господь». Але постійно проливається невинна  кров і нам потрібна перемога на усіх фронтах — видимих і невидимих. Як здолати нечисту силу? Давайте мирно та законно об’єднаємось для реальної перемоги. Передайте статтю ближньому через інтернет-газету «33-й Канал» — і врятуйте себе. Істина робить нас вільними.

ДУМАЙ ГОЛОВОЮ — З  ВІРОЮ ЖИВОЮ

Всяка влада від Бога! І кому більше дано — з того більше спитається. Так написано. Отже, нехай усім допоможе Господь. Війна —  це диявол. Остерігайтесь пасторів, які не моляться за мир та «не помічають» мракобісся. Антихрист приходить під виглядом Христа.

Зневіра — відсутність мудрого зв’язку з вищим розумом. А тепер дивіться самі. З кого брати приклад? 1965 по 1973 рік —  у Південному В’єтнамі загинули понад 58 000 американців і принаймні 1,1 мільйона в’єтнамців. Труни радянських «зелених чоловічків» ніхто не рахував: «Нас там нет, а бабы ещё нарожают». А у нас??? 

Третя світова могла стати останньою. Але американці об’єдналась в мирній акції та підняли країну. Це духовне пробудження людини. 

1947 рік — Індія, духовний і політичний лідер Махатма Ґанді звільнив Індію лише тоді, коли закликав усіх до єдності з миром Божим та милостю Всемогутнього Святого Творця. «Не моя воля – Твоя!». Окуповану територію звільнив Бог! 

РОСІЙСЬКІ  ПОПИ НЕ МОЛЯТЬСЯ ЗА МИР

Навіть атеїсти знають, що думка матеріальна, особливо коли вона колективна. Я розумію, чому на «виборах» в Кремлі перемагає лише колективний «Путін». У агресора колосальні ресурси. Адепти беруть в руки зброю, бо масово вірять злу, телевізору і пропаганді. Це повна деградація. Алкоголіки травляться аптечним «бояришником» і не здатні мислити тверезо. Шістки прикидаються дурнями. Але сміється той, хто сміється останнім. Я розумію, чому російські попи навіть сьогодні не моляться за мир та підливають масло у вогонь. Заповіді для них не на часі. Путінський «суд» лякає більше, ніж вічне пекло. Перевертні та зрадники Христа «благословляють» криваву війну начебто від Бога. 

А хто з нас сьогодні знає кількість загиблих, скалічених, полонених та зниклих українців? В храмах майже не моляться за мир. Сподіваюсь, що це усвідомлює духовенство. Віра — не театральний ритуал. Це не лекція з язиком без кісток. Кому потрібна брехлива релігія без віри? Де християнські миротворці?

ВИВЧЕННЯ БІБЛІЇ: “ВІРА БЕЗ ДІЛ МЕРТВА” 

А що відбувається з нами? Лише істина робить нас вільними. Перевертні сподіваються, що їх воскресить грішний лукавий ангел. Адам згрішив від лукавого та погано закінчив. Господи, помилуй!

Вічне життя, абсолютна сила і слава походять від Творця. Покарання за гріх — смерть. А потім — суд. Це Закон Божий. 

Святий, безсмертний, невинний помер за наші гріхи, але хтось ще вірить в жертву барана і проливає дитячу кров. Спаситель дав нам урочисту обітницю: «Все, чого ви в молитві попросите з вірою, одержите» (Мт: 21,22). Спаситель дав Своє Слово. 

НАША ВІРА АБСОЛЮТНА

Ми — не мавпячі атеїсти і не зомбовані фашисти. Більшість українців — хрещені люди божі. Але знищується ген християнства. Зневірені душі не наслідують небеса. …. Люди закодовані на число звіра та залишаються без вищого захисту. Три шістки – перевернута «альтернатива» нашому триєдиному Отцю і Сину і Святому Духу!!! Хто ще, крім Святого, нам дарує свободу без коду? Російські попи кажуть, що на все воля Божа, в тому числі і на війну. Але вони забувають додати, що Господь все нам дає саме по нашій вірі. Голіафа переміг не Давид, а Творець. Отже, навіть найвища воля може змінитись на краще. Господь не лише судить, але також і милує в ім’я Ісуса Христа. Він дарує нам перемогу. Геть сатана — за все заплачено сповна.

МЕНЕ ЗАХИЩАЄ БОГ

Поклади руку на серце і проголоси раз і назавжди: «По моїй вірі мене захищає Бог!». Віра без справ мертва. А що залежить від мене? Інтернет швидко блокує звернення, але ця газета залишається територією свободи. Особисто я неодноразово закликав кожного з вас, навіть через газету «33-й Канал», до єдиної молитви під час кожної повітряної тривоги, під час кожної ритуальної хвилини мовчання. Всевишній довго милував Вінницю по нашій вірі. Але … 14 березня 2024 р. знову прилетіло, усі живі…,  але далі що? Упирі не збираються зупинятись. Вони в свої родини не стріляють, в своїх дітей не влучають. А що як випадково прилетить? А третя світова? 

Так хто захистить твою родину і де твої молитви за мир Божий, гідне життя та визволення від лукавого? І що буде завтра з містом, країною, родиною без милості Божої? А що робиш саме ти? Якщо тебе не хвилює безсмертна душа, то подумай про смертне тіло. Невже так важко звернутись до Творця через Його Сина і Святого Духа??? 

НАС ЗАХИЩАЄ БОГ

Адже де двоє або троє зберуться в Ім’я Моє, там і Я серед них! 

Істинна слава України і наших героїв походить лише від Бога!

Та лише з Богом ми перемагаємо зло добром. 

Отже, єднаємось — ще є така можливість: 

Бог наш, Ісус Христос

Спаситель наш

Отець, Син, Дух Святий

Помилуй нас!!! 

Слава Отцю і Сину і Святому Духу!!!