“Вершник Апокаліпсису”, головний рупор Кремля Дмитро Медведєв уже пообіцяв помститися українцям. Поплічник Путіна пообіцяв “київському режиму” відповісти “смертю за смерть”.

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв, який виконує роль “головного рупора” Кремля в соцмережах, оголосив про можливу причетність української влади до теракту, скоєного невідомими особами у підмосковному концертному залі “Крокус Сіті”.
У своєму дописі в Telegram-каналі він пообіцяв “київському режиму” відповісти “смертю за смерть”.

Кремлівський блазень заявив, що терористи розуміють лише терор у відповідь, тому російська влада повинна відповідати за смерті росіян “тотальними стратами терористів та репресіями проти їхніх сімей”. Тобто, як завжди, з хворої голови на здорову. Точніше, сто крилатих та балістчних ракет по енергетиці та мирних людях в Україні – це манна небесна?

“Якщо буде встановлено, що це терористи київського режиму, чинити з ними та їхніми ідейними натхненниками інакше – неможливо. Усі вони мають бути знайдені та безжально знищені як терористи. Включно з офіційними особами держави, яка вчинила таке злодіяння”, – пригрозив вірний поплічник Путіна.

Услід за “рупором Кремля” слово взяв російський “православний олігарх”, наближений до патріарха Кирила Костянтин Малофєєв. Він закликав завдати по Україні ядерного удару у відповідь на теракт у “Крокусі”

“Давайте дамо мирному населенню України 48 годин, щоб залишити міста і нарешті закінчимо цю війну переможним розгромом противника. З використанням усіх сил та засобів”, – написав він у соцмережі. Істинно по Заповідях Божих…

Після таких заяв російських офіційних осіб МЗС України змушений був опублікувати окрему заяву, в якій категорично відкидає звинувачення щодо причетності України до стрілянини в концертному залі “Крокус Сіті” у підмосковному Красногорську.

У відомстві називають звинувачення спланованою провокацією Кремля з метою подальшого нагнітання антиукраїнської істерії в російському суспільстві, створення умов для посилення мобілізації російських громадян для участі в злочинній агресії проти нашої держави та дискредитації України в очах міжнародного співтовариства.

“Закликаємо міжнародну спільноту рішуче відкинути брехливі російські звинувачення у нібито причетності України до стрілянини в Красногорську та посилити підтримку нашої держави у протистоянні злочинній російській агресії”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що Україна “абсолютно точно не має жодного стосунку до цих подій”, і закликав Російську Федерацію зупинитися в тероризмі як методі ведення війни проти свого населення і проти України.