Восени минулого року газета розповідала про ситуацію, яка виникла навколо будівництва за Епіцентром на Барському шосе, що ведеться ЖБК «Барський». Мова йшла про конфлікт ЖБК «Барський» з власником землі, на якій це будівництво ведеться – ТОВ «ДЮК-КОМЕРЦ».

Наразі, як керівник ТОВ «ДЮК-КОМЕРЦ» можу офіційно заявити, що між нашими підприємствами було досягнуто примирення.

А саме, ЖБК «Барський» та ТОВ «ДЮК-КОМЕРЦ», зважаючи, в першу чергу, на суспільну відповідальність кожного з нас і дбаючи про інтереси громади не менш ніж за свої власні, сіли за стіл переговорів, за наслідком яких вдалося владнати всі проблемні питання та дійти згоди щодо всіх питань подальшої співпраці.

Зокрема було розроблено детальний план подальшої спільної діяльності, спрямованої на найшвидше завершення будівництва, облаштування прибудинкових територій і створення всіх умов, щоб всі власники помешкань (як в уже введених в експлуатацію будинках, так і в тих, які перебувають у стадії будівництва) могли якнайшвидше заселитись в них і отримувати всі блага, необхідні для комфортного проживання.

Від сьогодні ЖБК «Барський» як забудовник та ТОВ «ДЮК-КОМЕРЦ» як власник землі, на якій ведеться будівництво, тісно і ефективно співпрацюватимуть на благо вінничан!

Роман МАРЧУК