Ще три красуні будуть представляти нашу державу на міжнародних конкурсах Miss Earth, Miss International та  Miss World.

Серед тих, хто має шанс отримати перемогу, 57 вінничанок, які вже подали свої анкети.

Найбільше голосів від шанувальників наразі має 21-річна Вікторія Сідлецька. Дівчина цьогоріч отримала титул «Віце-міс Вінниця», цінні подарунки та путівку до Європи. Красуня здобуває освіту у Вінницькому технічному університеті. Головною конкуренткою Вікторії є ще одна учасниця конкурсу «Міс Вінниця-2018» Богдана Плотиця. Вона закінчила фізико-математичну гімназію, нині ж навчається у медичному університеті, в майбутньому планує працювати за фахом. Обожнює активний відпочинок, а вільний час проводить за вишивкою або з цікавою книгою.

Вперше участь у конкурсі бере 18-річна Анжеліка Валявська. Вона з 5 років займалась спортивною акробатикою, була призеркою чемпіонату світу у США. Зараз дівчина здобуває юридичний фах у Національній академії внутрішніх справ. Достойну конкуренцію дівчатам складає вінничанка Наталя Фейгіна, яка за плечима має багато конкурсів краси. Зокрема, в 2014 році вона боролись за титул найкрасивішої дівчини міста, але програла Тетяні Кіяшко. Також Наталя в минулому році була фіналісткою конкурсу «Міс Україна-Всесвіт».

А ось  переможниця конкурсу «Міс Вінниця-2018» Аліна Бабій, родом з Павлівки Калинівського району, поки що не серед лідерів голосування. Додамо, що дівчина свого часу працювала у школі вчителем  української мови. Нині вона – журналіст та телеведуча Вінницької філії телеканалу «UA Перший».

Хто з вінничанок здобуде можливість поборотись за головні корони – ми дізнаємось 1 серпня. Якщо ви хочете проголосувати за свою фаворитку, необхідно здійснити благодійну пожертву на лікування 13-річного Болібруха Віталія із Хмельницької області. У дитини вроджений порок серця.

Віталіна Трудько