62-річна жінка, яка проживає в Іспанії, стала жертвою шахрайства в Інтернеті, піддавшись на схиблені обіцянки особи, яка видає себе за голлівудського красеня, зірку багатьох фільмів Бреда Пітта.

Однак пізніше виявилось, що це був підступний обман. Олена Корнеа зауважила, що під час їхнього онлайн-спілкування «секссимвол Бред Пітт» навіть зізнався їй у коханні. Але попросив підтримати його матеріально.

В ході інтернетзалицяння жінка переказала шахраям 1112 фунтів стерлінгів (приблизно 1300 євро). Адже була переконана, що вона допомагає своєму улюбленому акторові. Проте подія набула неприємного обороту, коли виявилося, що замість Бреда із жінкою спілкується група шахраїв з Нігерії.

За останніми даними, вона звернулася до іспанської цивільної гвардії і повідомила про шахрайство. Корнеа також вирішила попередити інших про небезпеку спілкування з видатними особистостями в соціальних мережах і закликала людей до обережності.

Олена Корнеа вирішила розкрити історію, яка почалася з листа на TikTok, в якому їй запропонували членську картку VIP. За її словами, шахраї навіть представили фальшиві документи та використовували психологічні маніпуляції, щоб здобути її довіру. В результаті вона втратила свої заощадження, надіславши гроші на рахунок шахраїв.