Один чоловік через пияцтво втратив сенс життя та залишився без даху над головою. Але після успішного лікування він знову піднявся вгору та досяг великих успіхів. Та в нове тверезе життя несподівано прийшла жорстка темна смуга.

У чоловіка почався нервовий розлад, коли його сильно підставив, зрадив «найкращий друг». Спочатку він вирішив вбити зрадника, але злякався в’язниці та сам не захотів стати вбивцею. Тоді він вирішив накласти на себе руку, але самогубство — тяжкий гріх. Потім чоловік сказав сам собі: «Спочатку я вип’ю, заспокоюсь, а потім на тверезу голову прийму мудре рішення». Та не так сталося, як гадалося. Спочатку випив, потім зарізав людину і після цього повісився сам.

ВИСНОВОК. В житті кожної людини бувають світлі і темні смуги, але зрив після успішного лікування не вирішує жодної проблеми. Адже алкоголізм або наркоманія потім лише самі стають проблемою №1.

ЗАПОБІЖНИК. Краще закріпити результат, ніж падати в прірву. Саме тому в нашому Центрі з кожним пацієнтом укладається двосторонній Договір з гарантією, де чітко прописані усі вчасні запобіжники проти зриву та падіння. Відповідна робота проводиться також з рідними та близькими людьми. РЕАЛЬНА ГАРАНТІЯ. Це відноситься навіть до випадково попадання алкоголю в організм. При дотриманні тверезості алкогольна залежність не повертається ніколи в житті, а після темної смуги приходить ще більше світла. Адже ми стаємо сильнішими і мудрішими. Такий сенс життя.

НЕ П’Ю — І НЕ ТЯГНЕ. Центр «Свобода без коду» усуває недоліки кодування! Хто не може зупинитися на другій чарці — треба покінчити з першою.

1. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ — легко і швидко, без крапельниць та стаціонарів.

2. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ — на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНОГО КОДУ — метод повного звільнення на все життя при умові абсолютної тверезості. Це ваш найкращий вибір! Такі люди вже не п’ють понад 30 років. Доктор Олександр Овсянюк не відповідає за однакові оголошення з боку веселих жартівників з однаковими прізвищами. Це законне право.

НАША АДРЕСА ЗАЛИШАЄТЬСЯ НЕЗМІННОЮ: Вулиця Пирогова, 107-А (Їхати в мікрорайон Поділля лише до вул. Зодчих, 22). Сайт ovsanuk.com  — в назві сайту також не повинно бути жодної зайвої літери. Попередній запис обов’язковий: (098) 281-58-23; (073) 281-58-23; (050) 281-58-23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без коду!»