Життя родини вінничан зазнало величезних випробувань, коли вони дізналися про загибель свого сина у російсько-українській війні.

Їх серця були зранені та спустошені, але батьки Захисника України віднайшли у собі сили жити далі, попри пекельний біль. Вони вирішили забрати з Вінницького муніципального притулку для тварин маленьку собачку на кличку Ася. До речі, з грецької «Ася» перекладається як відроджена.

Ласкава маленька красуня, з великими очима та добрим поглядом — вона стала не лише компаньйоном для вінницької сім’ї, а й символом надії.

У Вінницькому муніципальному притулку для тварин розповіли, що Ася потрапила до закладу під час чергового вилову безпритульних чотирилапих.

«Історія будь-якої тваринки, яка потрапляє до закладу, схожа, Асю ж наші співробітники забрали з закинутої будівлі. Для неї провели всі необхідні санітарні процедури, зареєстрували та почали пошуки люблячої родини. Зізнаємось — це тривало досить довго, втім, напевно, так мало бути. Адже одного дня до нас завітали чоловік та жінка. Вони розповіли, що у російсько-українській війні втратили найдорожче — сина», — говорить адміністраторка Муніципального притулку для тварин Оксана Коробова.

Батьки Захисника України приїздили двічі, втім, відразу зрозуміли, що Асю вони заберуть до себе у квартиру. Тому, підготувавши всі умови для нового члена родини, через тиждень чотирилапа з новими господарями поїхала до теплої та затишної оселі.

«Сьогодні грайлива та лагідна Ася — плекана та обожнювана. Тепер помешкання цієї родини наповнене не лише пам’ят­тю про минуле, а й теплом і радістю. Її ласкавий погляд та відданість стали ліками для їхніх зранених сердець. Ася відтепер завжди зі своїми новими господарями і щодня дарує їм радість та втіху в буденних справах. І це видно по світлинах, які надсилають нові господарі», — підкреслює адмі­ністраторка закладу.

У Вінницькому муніципальному притулку для тварин є багато чотирилапих хвостиків, які чекають на нову родину. Співробітники закладу завжди кваліфіковано підтримують та опікають усіх тварин, які потрапляють до закладу. Тому, аби ближче познайомитися із собаками та обрати собі вірного друга, навідайтесь до закладу, за адресою: вул. Гонти, 26 Е.

Телефон для довідок: 0673838377, фейсбук-сторінка закладу facebook.com/vinmsfa.