Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

“У спортивному залі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області змагалися 210 гімнасток із 16 регіонів нашої країни. Юні вихованки Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №1 вибороли дві золоті, три срібні та дві бронзові нагороди. У підсумку Злата Величко та Анна Мазуркевич за програмою Кандидата у майстри спорту вибороли золоту та срібну нагороди у категорії “Багатоборство”, – йдеться у повідомленні.

У фіналі змагань у вправі зі стрічкою Злата Величко здобула “золото”, у вправі з булавою “срібло”, а з обручем – “бронзу”. Анна Мазуркевич у вправі зі стрічкою посіла друге місце, а за програмою Майстрів спорту у багатоборстві третє місце виборола Марія Бойван.

Також команда гімнасток з МДЮСШ №1 у групових вправах за програмою КМС (“Багатоборство”) у складі Злати Величко, Катерини Дудчик, Анни Мазуркевич, Дарини Цимбалюк та Владислави Сікорської завоювала “бронзу”. У фіналі у вправі “П’ять обручів” третє місце здобула й команда спортшколи №1.

“Наші вихованки показали найкращі результати за весь час участі вінницьких гімнасток на чемпіонатах України. Ми продовжуємо працювати в такому ж дусі та готуємося до наступних стартів”, – зазначила старша тренерка Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №1 Ганна Миргородська.