Якщо він схопив людину, то вже не відпускає та зсередини зжирає. Це документальне фото. Покажіть статтю людям, в яких з’являється будь-яка залежність. Адже це єдина закодована система з числом звіра. До нас вповзає епідемія божевільної наркоти, яка перетворює людину на зомбі та самогубця. Спочатку дівчина мала схильність до зеленого змія. Адже її батьки самі не позбавилися алкогольного родового прокляття – від покоління до покоління. А потім з’являється ще новий звір — крокодил.

Доктор Овсянюк звертає увагу на Псалом 90 — в українському перекладі дракон називається крокодилом. У цього дракона лише голови різні, а черево одне й те ж саме.

Жіночий алкоголізм гірший, ніж чоловічий, але хвора категорично відмовилась від лікування: «П’ю — як усі. Як нема — то не п’ю». Гірке похмілля привело до депресії та психічної залежності від амфетаміну. Коли мозок перетворився на вичавлений лимон, то вона закінчила крокодилом. Дешевий наркотик зжирає зсередини кінцівки та весь організм, наче крокодил. Ця дівчина починала з алкоголю, а дехто відразу розпочинає з крокодила та швидко ставить на собі хрест.

АМФЕТАМІН. ТРАВКА. БАРБІТУРАТИ. Маятник спрацьовує у зворотний бік, як стиснута пружина. Хімічна “радість” призводить до депресії, “богатирська” сила закінчується дистрофією, а ілюзія раю перетворюється на пекло. Алкоголь не допомагає, а тільки підливає масло у вогонь. Все без лірики. Та, на щастя, деякі хворі ідуть в протилежному напрямку — від більшого зла до меншого, а потім до порятунку. Спочатку вони переходять від наркотиків до алкоголізму, а потім з’являються на лікування і остаточно починають нове життя. Але для цього необхідне велике щире бажання з боку самого пацієнта.

ПРАКТИКА. Я практичний дипломований лікар. Наука визнає лише психічну та фізичну залежність. Але ми не прихильники тимчасових результатів. Можна по-різному ставитися до Біблії, але саме тут описана ще й духовна залежність. Адам скуштував заборонений плід “божественного” кайфу, проте його обдурили. Перша людина мала все і втратила все. Божа людина низько впала. Натомість “наркобарон” не програє ніколи. Хто вищий — той і більший. Але хто це не усвідомить, той ніколи не підніметься на новий рівень.

ВІРА АБО ЗНЕВІРА. Чому люди втрачають віру в лікування? Дуже правильне запитання. Одному пацієнту не допомогла наука без духовності, а іншому – духовність без науки. Я вже мовчу про веселих майстрів піару та плагіату. Вони крадуть віру. Народна мудрість — мухи окремо, а котлети окремо. Хто звертається до мене — спочатку заходить на мій сайт та усвідомлює різницю. Ми на одній хвилі. І при дотриманні «тверезості» залежність не повертається, адже очищену та вільну людину в лайно не тягне.

ВИСНОВОК. Це глибоке індивідуальне тестування. Комплексний метод має бути повноцінним. Психологічно. Біохімічно. Духовно. Звільнятись треба з першого разу! «Завтра» не існує. Експериментатор може лікуватися до кінця днів. Це путівка до пекла. Третього не дано! Анонімне лікування не дозволяє розповідати Вам офіційно про перемоги відомих людей. Але мій найкращий асистент підтверджує публічно, що сам вже не колеться понад 12 років.

РЕЗУЛЬТАТ. Ми не женемося за двома зайцями одночасно. Якщо в одній особі одночасно поєднується алкогольна і наркотична залежність, то ми спочатку звільняємось від хронічного алкоголізму. Це – фундамент. І тоді з’являється віра для перемоги над білою смертю. Але якщо людина народжується згори, тобто знаходить Бога в собі, то звільняється одночасно від усієї нечисті. Причому раз — і назавжди. Саме так мій головний асистент Валентин Олегович і почав нове життя. Лише очищену та звільнену людину більше ніколи не потягне у неволю, багнюку та лайно. Наша віра абсолютна!

СИСТЕМА. Будь-яка наркоманія – система. Алгоритм прорахований наперед. Кожен раз все починається з першої чарки або дози. А потім не працюють гальма, випадає пам’ять та їде дах. Закодованого на залежність раба треба не кодувати, а розкодувати від залежності. Наркотиків багато, але система єдина. Треба розібратись з системою, щоб не міняти шило на мило. Це особлива мишоловка. Навіщо людям “сир” у мишоловці? Особливо — сьогодні…

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише у Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

Попередній запис лише за номерами: 098 281 58 23; 073 281 58 23; 050 281 58 23.