В колективі 22-є школярів місцевої школи і два наставники: керівник Віталій Васильович Тодосюк та його брат Леонід Васильович Тодосюк.

Немає таких вихідних, щоб вони десь не їздили грати.

Дітки просинається вранці і вперед – збирати кошти на ЗСУ.

Їх перевозять місцеві свідомі перевізники, кажуть що так і вони допомагають волонтерити.

Забудьте про бариг, подивіться на цих неймовірних сільських діток, 9-ти річного Тимофійчика, в прямому значенні юного барабанщика. А  їх троє братів грає в оркестрі для того, щоб допомагати Вам, наші безцінні захисники і захисниці. Україні – премогти!

А якби ви знали як мій юний співбесідник розповідає про подружку, з якою сидить за однією партою в початковій школі… І як в оркестрі появилась єдина дівчинка Ліза. Вона з характером…)))

Детальніше  – читайте та дивіться відео в ексклюзивному інтерв’ю в газеті та на сайті» «33-го».

Обіцяю багато неймовірного і цікавого.

Діти з початку війни щотижня їздять по містах і селах та грають так, що мало хто проходить повз.

Безкоштовно! Щоб допомогти нашим воїнам! І між цим світом нот та вмотивованості маленьких душ, цілеспрямованості наставників та диванним – з гаджетами в руках – прірва!

Ми зустрілись із керівником ансамблю та його учасниками, коли вони приїхали на вихідні грати біля Вінницького залізничного вокзалу. А до цього вже вдосвіта встали та відвідали Новодністровськ, що на Чернівеччині! На вихідні!

Наперед скажу, що для читачів «33-го», бо, як ви знаєте, ми не раз писали про цих неймовірних діток, вони виконали «Червону калину» та  передали дружно усім вітання.

Уклін вихователям і батькам, які виховали це патріотичне диво.

Ось вона реальна «Гідність нації».  З таким поколінням і підтримкою нація незламна. Прошу, виховуймо на таких прикладах наших дітей та онуків

Слава Україні!

Тетяна Редько