Бо тільки-но весна поманила нас першим сонцем, як оголились дороги, а в них – жахливі вирви. І це не в якійсь там Богом забутій області, а в краї, звідки вінницька влада в країні.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, донедавна мер Вінниці, днями заявив, що місцеві автодори справно отримали кошти, щоб реконструювати дороги та прокласти нові, і за неякісне виконання робіт винні будуть притягнуті до відповідальності. Отож давайте фотофактами із наших районів та сіл Вінниччини покажемо реальний стан доріг. Вчора наші кореспонденти проїхались дорогами найближчого району – Вінницького, де ще того року прозвітували про майже всі відремонтовані напрямки. Але ось що ми побачили – дивіться у нашому фоторепортажі.

Цікаво, що коли ми фотографували вирви в центрі Олександрівки, Гордіївки, інших сіл, люди, які живуть поряд, криком кричали про те, що поряд з трасою неможливо ні спати, ні жити, бо важкогабаритні машини, об’їжджаючи ями на дорозі, в’їжджають мало не на подвір’я та ревуть вночі під вікнами. А водії, що рятували авто неймовірними реверансами, в один голос просили надіслати ці фото Кабміну, щоб побачили, як реально поремонтували дороги ті, хто так справно взяв гроші із наших податків.

А який стан доріг у вас, шановні читачі із всіх районів області – надсилайте нам відео- та фотофакти на електронну адресу, у «Фейсбук» чи на сайт «33-й новини», або традиційно – листом до редакції.

Тетяна Квасюк