Рік тому, у 2023 році, КП “Теофіпольлісвод” розпочало реалізацію проєкту “Хаб розвитку овочівництва”. Завдяки грантовим коштам було збудовано теплицю площею 500 квадратних метрів та проведено навчання для спеціалістів.

Перший проєкт виявився надзвичайно успішним. КП “Теофіпольлісвод” виростило близько 35 тисяч саджанців високоякісної розсади овочів, які безкоштовно роздали внутрішньо переміщеним особам та вразливим верствам населення громади.

Цього року підприємство планує значно розширити виробництво. Завдяки грантовій програмі “Курс на незалежність”, від компанії “Астарта”, будується друга теплиця площею 500 квадратних метрів.

“Цього року ми вже розширили свої можливості, – розповідає директор КП “Теофіпольлісвод” Юрій Мельник. – Завдяки вдалому минулорічному проєкту, ми змогли встановити опалення та обладнати котельню. Також ми експериментуємо з новими культурами, окрім традиційних огірків, помідорів, перців та капусти, ми плануємо вирощувати баклажани та інші овочі.”

Продукція КП “Теофіпольлісвод” користується великим попитом на місцевих ринках. У близькому майбутньоому підприємство планує виходити на ринки інших регіонів України.

“Ми віримо, що овочеве виробництво – це перспективний напрямок розвитку нашого підприємства, – говорить Юрій Мельник. – І ми щиро запрошуємо молодь долучатися до нашої команди. Це цікава та перспективна робота, яка дає можливість не лише заробляти гроші, але й робити свій внесок у розвиток українського села.”

Історія КП “Теофіпольлісвод” є чудовим прикладом того, як завдяки ініціативності, працьовитості та участі в грантових програмах можна успішно розвивати бізнес у сільській місцевості.

Нагадуємо, що  у “Хабі розвитку овочівництва” ви завжди зможете купити якісну розсаду, вирощену згідно відповідних технологій та вимог закритої кореневої системи.

Також новинка цього року (ЕКСКЛЮЗИВНІ гірбриди кавунів) , експериментальні ! Будуть вирощуватись в нас на відкритий ґрунт близько 2-х гектарів, та 0,5 га полуниці

Михайло Тетенев,
Голова Теофіпольської ТГ