Двох захисників з Вінниччини нагородили військовими відзнаками

“В’ячеслав Соловей з села Савинці нагороджений почесним нагрудним знаком “Золотий хрест” від Головнокомандувача ЗСУ за сумлінне та успішне виконання бойових завдань. Адже 37-річний солдат 1 взводу роти забезпечення  67 окремої механізованої бригади ще з перших днів війни боронить Україну від окупантів. В’ячеслав Васильович воює на Донецькому напрямку. Тож вітаємо нашого захисника із нагородою, пишаємося та дякуємо за мужність і самовідданість!”, – розповіли у Тростянецькій селищній раді.

Ще один захисник з Вінниччини Олександр Юхименко отримав відразу дві нагороди –  “Золотий хрест” та орден “За мужність” ІІІ ступеня відповідно до указу президента України Володимира Зеленського за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності. Військовослужбовець родом з села Бирлівка Бершадської міської громади.

“Нехай ці нагороди будуть  нагадуванням за вашу непереможну силу та мужність, яку ви проявляєте щодня, захищаючи нашу Батьківщину.  Чекаємо вдома з перемогою!”, – зазначив Бершадський міський голова Віталій Драган.