Коли її рідна Чернігівщина стікала  кров’ю безневинних жерт і одягала траур горя за 13 загиблими і 78 поранениими жертвами через рашистські ракетні удари, вона войовниче вносила правки ПРО СКОРОЧЕННЯ Допомоги Україні і погрожувала зовсім не голосувати за неї вже навіть у тому, такому вистражданному пакеті!

І правки, які залишились, були від  «агентки путіна», як її ж охрестили такі ж конгресмени, Грін, яку республіканський FoxNews назвав  “Марджорі Тейлор Грін – ідіотка. Вона намагається зруйнувати Республіканську партію”…

І  Вікторії Спартц, яка до шлюбу була Кульгейко і народилася 6 жовтня 1978 у місті Носівка, що на Чернігівщині.

Ось ці дві конгресменки робили там погоду до останнього.

Ну Тейлор, трампістці, не дивуємось.

Але уродженка України, яку ще недавно тут так прославляли?!

Всі знають про те, що у них там не склалось із Єрмаком.

Але ж народ України! Невже так можна проти нього вчиняти? Скільки воїнів загинуло через зволікання з допомогою! Ворог просунувся. Рашистська наволоч користувалась ситуацією, щоб масованими ракетними ударами кошмарити і руйнувати, вбивати мирних людей, дітей!

А Ви, Вікторіє, в цей час погрожували не голосувати взагалі? Як це? Що це?

Як показало голосування, за допомогу Україні проголосувало 311 конгресменів. В України в обох партіях знайшлося чимало друзів. Уклін їм і шана!

А ось членкиню  Палати представників США від Індіани від Республіканської партії ми, здається, втратили.

Колись мені один  керівник жалівся, що найгірше було натрапити за Союзу на «своїх» в москві. Колишні земляки такими яничарами ставали, що крім палок в колеса марно було чогось сподіватись.

Вікторія раніше ділилась, що її майбутній чоловік мав бізнес у рф. І з ним, коли їздив  туди, у поїзді познайомилась. Далі вийшла заміж, переїхала до США…

Невже рука москви і туди дотяглась?

До речі, а як вона проголосувала, коли її пропозицію зменшити пропоновану цифру допомоги Україні не підтримала більшість?

Нагадую, ця затята трампістка і раніше голосувала проти допомоги Україні. Дуже дивно…

Тетяна Редько