Щодо деяких були дискусії і навіть зняття з порядку денного. Про те, як насправді деякі депутати, члени президії, дбають про дітей Вінниччини, їхнє майбутнє, свідчить дискусія, яка виникла щодо приміщення для театру ляльок, яке через лобіювання так званих депутатських груп вже 3-й рік не може бути вирішене.

На пропозицію депутатів О. Масленнікова (голова комісії з питань комунальної власності), виключений з фракції «Батьківщина», та Ю. Яремчука (Опоблок) при підтримці більшості депутатів, присутніх у залі, це питання виключили з порядку денного. Тобто чекайте, діти, доки дяді задовольнять свої амбіції.

Цікаво переглянути список, хто ж підтримав пропозицію таких одіозних депутатів? Як не дивно – всі депутати здавалося б такої безкомпромісної щодо колишніх регіоналів, «Самопомочі» – це І. Хміль, А. Ковальов, Я. Хребтій. Так вчинили і представники Радикальної партії – С.Кривешко, М. Кременюк, Із УКРОП – О. Васильчук, О. Бородій. Підтримав рішення проти розгляду питання щодо театру ляльок і голова фракції аграріїв О.Корнійчук. Цікаво, що й голова Жмеринської РДА О. Легеза, до речі, член БПП. Хоча, як не дивно, це рішення якраз і надійшло для розгляду від Вінницької ОДА. Зрозуміло, що «за» були і Ю.Яремчук та О. Масленніков як ініціатори зняття питання із порядку денного.

Ось вам факт реальної турботи про дітей Вінниччини. Як це було – далі на відео із засідання Президії.

Олексій Бойко