До Вінниці їдуть з Києва… Люди звертаються з останньою надією, адже інші методи для них виявились малоефективними та безрезультатними. Центр «Свобода без кода» усуває недоліки кодування! Це авторська, індивідуальна та комплексна методика. Доктор тестує конкретну людину — як допомогти раз та назавжди.

НЕ П’Ю – І НЕ ТЯГНЕ

Хто не може зупинитися на другій чарці — треба покінчити з першою. Можливо, хворий вже давав слово, що кине пити сам. Але гальма не працюють. Визнаний лікар з 30-річним стажем звільняє там, де не допомогли інші. До Вінниці їдуть здалеку, з останньою надією:

1. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ — легко і швидко, без крапельниць та стаціонарів.

2. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ — на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНОГО КОДУ — метод повного звільнення НА ВСЕ ЖИТТЯ за 1 раз при умові абсолютної тверезості. Саме цей метод і є ваш найкращий вибір. Будь-яка залежність — це система, яка має особливий код. Залежну людину треба не кодувати, а розкодувати від залежності. Реальна гарантія навіть передбачає конкретні запобіжники рецидиву при випадковому потраплянні алкоголю в організм. Наприклад, якщо хтось непомітно підлив спиртне або сам щось випадково переплутав. Адже ми не прихильники тимчасових результатів.

КУРІННЯ зникає повністю та відразу навіть без попереднього утримання від паління!

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише в Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

Попередній запис лише за номерами: 098 281 58 23; 073 281 58 23; 050 281 58 23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділ­ля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».