ть нашої землячки тепер на посаді буде  Олександр Мангул. Наталя Корчак склала з себе повноваження глави, тепер вона продовжить роботу як член НАЗК.

Окрім того, під час свого виступу наша землячка перелічила досягнення агентства під час її керівництва, зокрема, згадала формування антикорупційної політики, державне фінансування партій, запуск реєстру електронних декларацій, підготовку до запуску реєстру корупціонерів.

Нагадаємо, Наталія Корчак народилася 14 жовтня 1968 року в Козятині Вінницької області.

У 1992 році вона закінчила юридичний факультет Київського університету імені Тараса Шевченка, потім там же захистила кандидатську дисертацію в 1996 році, а ще пізніше, в 2015 році, – і докторську. Свій перший трудовий досвід вона отримала, коли  була працівником виробничої дільниці № 1 Козятинського хлібоприймального підприємства, потім недовгий час працювала в Антимонопольному комітеті України провідним спеціалістом відділу з питань недобросовісної конкуренції.

Також Корчак викладала у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Її студентами були Арсеній Яценюк та Павло Петренко.

28 березня 2016 року Наталія Корчак стала головою НАЗК. За цей час вона фігурувала у багатьох скандалах. Зокрема, через розкішні автівки та премії, які подавала у своїй декларації.

Віталіна Володимирова