Жіночий алкоголізм гір­ший, ніж чоловічий, але хвора категорично відмовилась від лікування: «П’ю — як усі. Як нема — то не п’ю». Випивала не часто, зате влучно. Кожен запій починався з першої чарки. Спочатку гальма не працювали, а потім випадала пам’ять. Гірке похмілля привело до депресії. Коли мозок перетворився на вичавлений лимон, вона закінчила крокодилом. Цей дешевий наркотик швидко зжирає зсередини кінцівки, наче ненажерливий крокодил.

Але для того, щоб померти від алкогольного інсульту, епілепсії або білої гарячки, не обов’язково вживати крокодил. Зелений змій вбиває більше, ніж куля. І кому потрібне таке життя?

Будь-яка залежність — система, яка має особливий код. Залежну людину треба не кодувати, а розкодувати від залежності. Якщо першу стадію людина долає самостійно, то друга похмільна стадія — вже реальна алкогольна наркоманія. Але людина не усвідомлює свою хворобу. А третя стадія — кінець всьому. Ось чому ми не прихильники тимчасових результатів. До Вінниці їдуть здалеку, з останньою надією, щоб нарешті подолати залежність. Це допомога там, де не допомогли інші:

1. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ — легко і швидко, без крапельниць та стаціонарів.

2. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ — на 1, 3, 5 років (ваш власний вибір).

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНО — НАРКОТИЧНОГО КОДА — метод комплексного звільнення за півтори години НА ВСЕ ЖИТТЯ при умові абсолютної тверезості. Саме метод «Свобода без кода!» — ваш найкращий вибір.

КУРІННЯ, ТРАВКА ТА ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ — тяга зникає повністю та відразу навіть без попереднього утримання від паління! «Не курю — і не тягне». Документальна гарантія обов’язкова.

Увага! Доктор Овсянюк приймає лише у Всеукраїнському Центрі «Свобода без кода».

Попередній запис лише за номерами: (098)281-58-23; (073) 281-58-23; (050)281-58-23.

Вінниця. Мікрорайон «Поділля». Всеукраїнський Центр «Свобода без кода!».