Крім того, що він є вкрай токсичним, він попав під санкції і втік до росії.

Щоб зʼясувати для себе рівень ницості цього церковного пристосуванця, приведемо тут опис з де-яких його пригод:

«Ви от, смієтесь, а насправді ця традиція торговлі мощами святих давня, дуже давня. За часів Середньовіччя мощі були справжньою валютою, яка високо котувалася.

Але на початку 90-х Гедеон вирішив зекономити. Якраз намічалася поїздка на Святу Землю. І от в монастирі святого Савви Освяченого, що в Кедронській долині, він викроїв хвилинку – один спустився в оссуарій. Оссуарій – місце, де ховають простих насельників монастиря. За грецькою практикою: череп – на поличку, кістки – до кістниці.

Підкреслюю: простих монахів, не святих.

Гедеон звідти прихопив перший же череп, що трапився під руку. Ну, а що? В монастирі ж людина жила, значить хороша. Та й хто там в Сан Франциско доколупуватиметься до того, чий то череп, скаже – святий, то й повірять (спойлер: так і сталося).

«Трофей» Гедеон сховав в клобучницю (спеціальна коробка, що використовується для транспортування головного вбрання митрополита – клобуку) і так поїхав в аеропорт.

Кульмінація історії – в Бен Гуріоні.

Клобучницю ставлять на стрічку. Просвічують. Побачивши череп, митники прихрінили. Просвітили ще раз.

– Мужчіна, ЩО це у вас?!

– Дідусь. Мій дідусь.

– ЩО?!

– Розумієте, я родом з Одеси. І от вперше зумів потрапити на Святу Землю. Мій дідусь про це дуже мріяв. Але не дожив. Ну, от я його відкопав і привіз в Ізраїль, щоб він хоч в такий спосіб здійснив свою мрію. Тепер везу назад.

– Мужчіна, ви ненормальний? Ми не можемо вас із цим пропустити. Череп доведеться залишити.

– Що значить залишити? – кричить Гедеон, театрально закочуючи очі. – Ви хочете сказати, що я не зможу повернути голову дідуся до бабусі?!

Щоб ви не сумнівалися, по факту йому таки вдалося вивезти той череп. Чим він страшенно пишався – надурив цілий Бен Гуріон! Кажу ж: розказував і сміявся.» (Джерело: LB)

Ось як Кохановська молиться проти представників української влади.

На завтра призначений зніс храму-МАФу УПЦ, який незаконно встановили на території Десятинного монастиря.

Молитва з цього приводу про ТВАРІВ агентки Коханівської вражає.