Про це повідомили Магді і її чоловікові Паулю. Цей кульгавий головний інформаційний кілер і віртуоз фашистської пропаганди Геббельс, як і примадонна фашизму Магда, були настільки інфіковані своїми ж ідеями геноциду та «велічія», що вважали фюрера своїм божеством. Тому з ним вирішили будти до кінця. Щоправда так само самовіддано Пауль Геббельс вів таємні переговорити із СРСР. Таємними довоєнними союзниками.Та виторгувати гарантії не вдалось…

Всі діти Геббельса були названі в честь Гітлера (перша буква імені Hitler). Він усіх їх був хрещеним батьком.

Магда, дружина Геббельса, забравши шістьох дітей з квартири у бункер, 12-річну Хельгу, 11-річну Хильду, 9-річного Хельмута, 8-річну Хольд, 6-річну Хедду, 4-річну Хайду, наказала вкласти спати.

Дітям сказала:

«Не бійтесь, доктор дасть вам  укол, який дають дітям справжніх солдатів».

Далі мати Магда змусила вколоти власним дітям смертельні уколи. І ще  – вкласти до рота кожній дитині капсули ціанистого калію. Щоб стовідсотково не вижив ніхто.

Очевидці ділились, що няні і навіть жінки-офіцери, ридали, ставали на коліна і благали зберегти дітей. Гарантували, що їх літаком вивезуть у безпечне місце. Але мати була невблаганною. Далі батько Геббельс і мати Магда прийняли свою смертельну дозу.

В прощальному листі  синові від першого шлюбу, який єдиний вижив, бо був в полоні, Магда написала:

“Світ, який прийде після фюрера, не вартий того, щоб у ньому жити. Тому я і забираю дітей з  собою… Милостивий Бог зрозуміє, чому я вирішила сама взятись за свій порятунок. “

Не знаю як ви, але я цинічнішого вчинку щодо власних дітей та чужих - загублених 60, а може й більше мільйонів, у Другій світовій, не знаю… і була шокована, коли злочинець у патріаршій рясі благословляв Кащея, натякнувши, що іншого міра, аніж їхнього, вже не буде…

І цим згаданим фактом хочу ще раз підкреслити, наскільки цинічною і страшною є пропаганда. Бо це вона початок усіх воєн, найстрашніша зброя диявола, брехливе слово, стояла і стоїть біля витоків усіх явищ геноциду! Масових вбивств і катувань. Це вона робить із людини гіршу звіра особу.

Коли люди, вибравши брехню, заради досягнення своїм страшних планів - расового чи класово панування, готові ось так скосити власних дітей і мільйони чужих!

Я пишу це і згадую розповідь читачки про її рідну сестру і матір, які разом із священником в рф(вместе с нім билі глубоковєрующіє) благословили її чоловіка на  «священную» войну против хохлов.

Повоював не довго. Хоронили так само - як хероя… проводжали в рай. Бо саме такі, за переконаннями моспропагандосгундяєвців, туди потрапляють. В створене в їхній хворій уяві царствіє…

І таких, вже зараз, там, як показує статистика, 76 відсотків.

Бо є така ж гебельскоманда рашизму… ідеологічна гілка та, що в рясах.

Ніхто не задумувався серйозно у світі що буде далі? Коли буде навіть і глибока але стурбованість?

Хто б був без Гебельса і примадонни фашизму Магди Гітлер? Без створеного ними з нього ореолу земного божества, яке приведе цей народ до расового панування у світі? І зомбування за 10 »заповіддями»

Гебельсіади так, що переважна більшість «принижених і ображених» повірила?

Найстрашніше, що вони і Бога поставили «на службу». І навіть повірили, що він їх зрозуміє і виправдає...

Але кожен християн скаже, що

та ж фашистська примадонна, з миті отруєння, своїх дітей у Вічності не побачить!

Бо вони, вбиті власною матір’ю, стали мучениками…

А мати вбивця - на вічні муки в пекло забрана.

Але там ціла компанія така…

А про те, що Бог не з ними, навіть попри їхні гасла «з нами Бог»( як це нагадує путлерівців в рясах і поклонах) свідчить історія.  Більшість правлячої верхівки Третього Рейху не залишила після себе спадкоємців: вони або загинули разом із своїми сім'ями, або були бездітні.

А щоб ви не дивувались «вавкам в голові» нинішніх побєдобєсів і їхнім вчинкам, наведу історичний факт:

Ще в 1935 році в Німеччині, за планом Гіммлера, було побудовано і введено в експлуатацію кілька спеціальних пологових будинків - інкубаторів. Метою цих пологових центрів було забезпечення виведення нової раси – «білявих бестій». Для цього дуже ретельно обирали батьків майбутньої еліти Німеччини. Це були німецькі жінки, що пройшли расовий відбір, і солдати СС. Діти, що народилися згідно цього плану, були усиновлені Гітлером офіційно. Їх поміщали в дитбудинок закритого типу. Який знаходився у Альпах. Там з цих, вже усиновлених Гітлером дітей, дехто вважає, що й зачатих завдяки його спермі, виховували гітлерюгенд.

Але поразка і ціанистий калій фюрера послали їм іншу долю - вони були усиновлені і виховані нормальними людьми.

І доки там будуть масово побєдобєсіться, я онука реального загиблого героя тієї війни, з сім‘і якої забрала життя вона 5-ро чоловіків, трьох зробили насильно остарбайтерами, закликаю Бога, ВОЗДАЙ!

Щоб цей реальний нацизм був так само покараний, як той!

А тим, хто закликає вбивати, катувати інших, раджу гарно усвоїти розділ про Магду та Геббельса!

Без гебельсів не буває гітлерів!

Путлер є тому, що є гундяєви, кисельови і симонянки…

Згиньте, поганці! Бо ви не від Бога!

ВІчна пам’ять жертвам фашизму і нацизму! Того і сучасного!

На фото - щаслива багатодітна сім’я ідеологів надраси.

І те, що застали після їхнього отруєння у бункері. Страшно повчальна історія. І Бог не з ними!

Тетяна Редько