Її можете підписати і ви. Про незаконне звільнення Супрунової Т.В.:

30 квітня 2024 року громадськості Вінниччини стало відомо, що Супрунову Тетяну Володимирівну було звільнено з роботи у Вінницькому національному медичному університеті ім. М.І. Пирогова на підставі п.3 ч.1 ст. 41 КЗпП (за вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, несумісного з продовженням даної роботи).

Ми, що нижче підписуємося, вважаємо цей наказ про звільнення незаконним, таким, що є штучно інспірованим адміністрацією ВНМУ ім. М.І. Пирогова як акт особистої помсти Супруновій Т.В. за її громадську діяльність, активну публічну позицію щодо контролю прозорості останніх виборів ректора зазначеного ЗВО.

Публікації в соціальних мережах щодо процесу виборів ректора було умисно невірно кваліфіковано адміністрацією як “аморальний проступок” Супрунової Т.В. з метою її незаконного звільнення з роботи з особистих мотивів.

Ми вважаємо, що Супрунова Т.В.:

– не вчиняла жодних протиправних дій, в тому числі, аморальних проступків.

– не порушувала загальноприйнятних норм і правил поведінки.

– користується заслуженою повагою серед співгромадян, авторитетом серед студентів, є професіоналом та сумлінним науково-педагогічним працівником.

– має бути поновлена на посаді та продовжувати виконувати свої посадові обов’язки.

У зв’язку з вищевикладеним, просимо поставити на розгляд сесіїї проект рішення Вінницької міської ради щодо звернення ВМР до Міністерства охорони здоров’я про проведення службового розслідування щодо незаконного, на нашу думку, звільнення з посади доцента кафедри акушерства та гінекології ВНМУ ім. М.І. Пирогова – Супрунової Т.В.

Підписати петицію можна тут – https://petition.e-dem.ua/vinnytsia/petition/view/2689