У свій передостанній робочий день Заслужена журналістка Україна, улюблениця сотень тисяч вінничан вирішила зібрати своїх шанувальників. ЇЇ авторська програма, як і десятки інших, потрапляють під масове скорочення на ВДТ, яке стало філіалом суспільного телебачення і його керівництво у Києві вирішило по живому порізати обласні телерадіокомпанії, залишивши лише філіали із новинними передачами та форматом звітів.

Дуже хвилюючою була мить, коли на сцену вийшли відомі за екранами телевізорів журналісти та автори передач, керівництво, всі в кого вже завтра буде останній день роботи на ВДТ… Зі сльозами на очах вони прощались із глядачами та один з одним. А Ганну Секрет буквально купали в оваціях глядачі та колеги, гарних словах та подяках

Такого вже давно не було на Вінниччині. В актовій залі ВДТ був повний аншлаг. Люди заповнили всі проходи, а артисти всі коридори, аж до 1-го поверху. Вінничани із захопленням споглядали виступи гостей із усіх районів області та кращих аматорських колективів із сіл. Зірок «Голосу країни», «Х-фактора» та навіть переможця – Олександра Онуфрійчука, які відкривала Ганна Секрет. Проникливо і щиро на цьому зібранні виступав і “народний кум” України Микола Янченко.

– Вінницьке телебачення розпочалось із того, що Ганна Секрет продала квартиру і вклала в передачу власні кошти. А під відомий проект « На городі у Ганни Секрет» разом із сестрою віддали батьківську садибу – отака вона – справжня, самопожертвенна, відкрита і пряма Ганна Секрет, що вселила навічно любов до себе в серцях сотень тисяч глядачів. – відкривали таємниці її життя поза телеекраном її колеги.

Люди навезли короваїв і заповнили ними всю сцену. Один одного кращий. Чи створить Ганна із командою свій власний проект? Відповіді на це запитання чекали від старого до малого – всі ті, хто прикипів серцем до «Дивоцвітів».

Детальніше про цей унікальний захід зі сльозами на очах – в наступному номері «33-го»