Отець карає сина не за програні гроші, а за намагання відігратись. Адже «фартовий» боржник не усвідомлює, що з ним граються в піддавки. Лукавий не програє на довгу дистанцію. Це його територія. Все нам дозволено, але ніщо не повинно володарювати над нами. Блудний син веде подвійне життя, наче в дурмані. Навіть коли йому намагаються допомогти, то він нікому не вірить, бо остаточно забрехався та втратив вищий розум.

Система має особливий код. Сучасні технології впливають на емоції, біохімію мозку та поведінку людини. Це сир у мишоловці. Як розірвати замкнуте порочне коло? Авторський метод «Свобода без кода!» націлений на комплексне подолання усіх видів залежності: психічної, біохімічної та духовної. Інакше толку не буде. Ось чому ми не прихильники тимчасових результатів:

1. ВИВЕДЕННЯ З ЗАПОЮ АБО ЛОМКИ – швидко без крапельниць та стаціонарів. Це фундамент.

2. НАЙСИЛЬНІШЕ ТИМЧАСОВЕ КОДУВАННЯ – на 1, 3, 5 років. Людям подобається «кодування».

3. СВОБОДА БЕЗ АЛКОГОЛЬНО – НАРКОТИЧНОГО КОДА  — метод комплексного звільнення при умові абсолютної тверезості на все життя. Це і є ваш найкращий вибір.

4. КУРІННЯ, ТРАВКА ТА ЕЛЕКТРОННІ СИГАРЕТИ – тяга зникає повністю та відразу навіть без попереднього утримання від паління! Документальна гарантія обов’язкова: «Не курю – і не тягне».

5. БУДЬ-ЯКА ІНША ЗАЛЕЖНІСТЬ — Люди не усвідомлюють хворобу, роблять ставки «на джекпот» і втрачають все прямо в смартфоні. Алгоритм «кайфу» прорахований наперед. Кому потрібен сир у мишоловці? Але позбавлення від наркоманії та ігроманії залежить на 50 % від самої людини. Щоб після успішного лікування пацієнт не сказав: «А я по своїй природі експериментатор». Інакше де він потім знайде кращого лікаря? При дотриманні нового здорового життя залежність не повертається.

Центр «Свобода без кода». Олександр Григорович Овсянюк.