– вже так прямо і запитав митрополит Кримський Климент наших депутатів, які досі не прийняли закон про заборону Московського патріархату в Україні.

– Ви схвалює ті вбивства і терор, які з благословення Кіріла несе російська окупаційна армія в Україну?

Ви підтримуєте те, що оголошена ним священна війна є війною проти українських нацистів?

Ви розділяєте його позицію стосовно того, що України як держави немає, а є окраїна російської імперії, яка називається малоросія?

Якщо так, то хто ви для України?

Якщо ні, то чому досі в другому читанні не прийнятий закон про заборону РПЦ в Україні.

Адже Верховний суд днями визнав, що УПЦ (МП) є церквою, яка досі в єднанні із РПЦ та її очільником, міжнародним злочинцем Кірілом.

Як підозрюють багато аналітиків та розслідувачів, він ще в 70 роках був агентом КДБ та працював під прикриттям у релігійній місії в Швейцарії.

І сьогодні гундяєв очолює вже не церкву, а пропагандистський підрозділ армії рф та її спецслужб. І є генералом ФСБ під прикриттям.

То Вам, запитуємо кожного нардепа і від Вінниччини, Хмельниччини, інших областей, байдуже, що філіал цього підрозділу не тільки не відрікся від єднання з цим злочинцем, якому вручена підозра за злочини проти України, ви ще даєте його підрозділу, агентурі у рясах, на українській землі, в українських храмах під «оберегом» правоохороних органів, зомбувати цим «міром геноциду» українців!

Просте запитання – зверніться до цих зомбі і вони не скажуть вам ні Слава Україні! Ні Героям слава!

Бо в їхніх вченнях просто такої країни немає.

А те, що вони грають роль якихось там волонтерів, патріотів, це просто мішура.

То з ким Ви, народні депутати?

Тетяна Квасюк