Не кожна людина знає, що таке фінансова грамотність та як правильно керувати своїми заощадженнями. Через це люди витрачають нечувані суми, хоча за душею у них практично нічого немає, вони влазять у кредити і беруть гроші у борг у друзів.

Астрологи говорять про те, що є знаки зодіаку, які не вміють дружити з грошима, а тому можуть приректи себе на злидні. Про кого йдеться?

Риби

Проблема Риб у тому, що часто ризикують у житті і знають, коли треба сказати собі «стоп». Через це, навіть якщо у водяного знаку зодіаку є якісь гроші, вони відразу випаровуються, адже Риби не звикли собі в чомусь відмовляти.

До того ж Риби часто лише мріють про свій успіх, але не досягають його, а ще багато конкурентів обходять їх.

Козеріг

Так, земний знак зодіаку любить працювати, і його справді можна назвати трудоголіком. Все ж таки Козеріг не вміє себе в чомусь обмежувати, він звик жити на широку ногу.

Козеріг може довго засиджуватися в офісі і брати на себе понаднормову роботу, але при цьому часто спускає гроші на непотрібні речі, а після цього залишається ні з чим.

Близнюки

У цих людей зазвичай є величезна кількість друзів і знайомих, які могли б забезпечити їм грошовий успіх. Але насправді, незважаючи на всю свою комунікабельність, Близнюки відрізняються дуже нерішучим характером.

Часто вони не відкривають власну справу і не мають додаткового джерела доходу, тому що не вірять у себе. Звичайно, через це Близнюки не доводять себе до злиднів, але, як правило, у житті вони задовольняються малим.

Терези

Хоча повітряний знак зодіаку і мріє багато про що, часто Терезам буває складно прийняти в житті будь-які рішення. Вони не можуть залишити свою зону комфорту, а тому вони сидять тихіше за воду, нижче трави і дивляться на те, як їхні конкуренти виявляються успішнішими за них.

Терези ніби притягують невдачі у своє життя, а тому, навіть якщо вони починають займатися бізнесом, вони зазнають збитків у всьому, а після цього опускають руки.