– Патрульні зупинили шикарний автомобіль, яким їхав калинівський інспектор. З його слів — «не вживав» алкоголь. Машина — «Тойота Кемрі» передостанньої моделі (оціночна ринкова вартість від 20000 до 25000 доларів), — написав у «Фейсбук» активіст Віталій Павловський. — Патрульні оперативно фіксували, як водій пересів на пасажирське сидіння, а дружина (у авто було лише 2 людини!) вийшла із задніх дверей автомобіля і відразу заявила, що саме вона водій! Як можна керувати авто із заднього пасажирського сидіння? Відповідь дасть суддя! До речі, від інспектора ГШР відчувався алкогольний запах, тремтіли руки, була нечітка мова…

– Дійсно, такий факт мав місце. Водій на очах наших співробітників та активістів почав прямо у салоні перелазити з водійського сидіння на пасажирське, а на водійське пересіла його дружина, — підтвердив командир батальйону вінницьких копів Дмитро Кисличенко. — На нього склали адміністративний протокол за статею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протокол направлений до Вінницького міського суду. Чекатимемо на рішення Феміди.

Як повідомили у прес-службі обласної поліції, нині призначене службове розслідування. Інспектора відсторонили від виконання службових обов’язків. За неофіційною інформацією, він колишній «даішник».